Moda
ulična moda

Da su neutralne boje savršen odabir za sunčani jesenski dan, odlično su nam pokazale dvije prolaznice

  • Protekli sunčani vikend izmamio je brojne odlične jesenske stylinge na zagrebačke ulice
  • Neutralne boje uvijek su dobar odabir, neovisno o godišnjem dobu, a to dobro znaju i ove dvije prolaznice
  • Svoje su outfite u svjetlijim, neutralnim nijansama podigle odabirom upečatljivog uzorka i dodanih detalja

Jesen i zima karakteristične su po tamnijoj i zagasitoj paleti boja, no i one svjetlije, posebno u neutralnim nijansama, mogu izgledati jednako dobro u dnevnim modnim kombinacijama. Na svojim su primjerima to odlično pokazale dvije prolaznice tijekom sunčanog zagrebačkog vikenda, odabravši outfite u nijansama smeđe i bež te bijele boje.

ulična moda | Autor: Pixsell/Josip Regović Pixsell/Josip Regović Foto: Pixsell/Josip Regović

Prva je prolaznica nosila chic komplet u nježnoj bež nijansi, koji je bio obrubljen šarmantnim dodatkom mekog perja u istoj boji. Dvodijelni komplet kratko rezanog kardigana na kopčanje i uske midi suknje savršeno se složio s balonerom od umjetne kože, u nešto tamnijoj bež-sivoj nijansi. Trendy model cipela s otvorenom petom i mala torbica ovalnog oblika idealno su se uklopili s ostalim komadima, kao i sunčane naočale velikih okruglih okvira s ukrasima te raskošno ukrašene viseće naušnice. 

Možda vas zanima Kaubojke, ljetna haljina i sako: snimili smo dva slična stylinga u Zadru i Zagrebu. Koji je bolji? Rubrika Moda Moda

Druga je prolaznica nosila više casual outfit, u kojem se, uz bijele traperice i odličan model kaubojskih čizmica od brušene kože u konjak smeđoj nijansi, posebno istaknuo topli kaputić leopard uzorka, ravnog kroja i s klasičnim kopčanjem gumbima.

Oba stylinga odličan su odabir za topli jesenski dan!

ulična moda Možda vas zanima Crvena je doista prava hit boja jeseni - ovako ju nose ove dvije dame na špici Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Josip Regović

Komentari 0