Moda
Crocs kaubojske čizme

Crocsice su predstaviile svoje prve kaubojke! Gumena verzija izgleda poput pravih kaubojskih čizama

  • Kaubojske čizme trendy su obuća za jesen, a uskoro ćemo ih imati priliku nositi i Crocs verziji
  • Brend je predstavio svoj prvi par gumenih kaubojskih čizama, koje će biti dostupne od 23. listopada
  • Nove Crocs kaubojske dolaze u imitaciji krokodilske kože te s metalik srebrnim detaljima

Nakon raznih neobičnih modela koje je Crocs predstavio, poput Crocsica s potpeticom, brend sad ima novi model koji će uskoro biti dostupan. Prvi model Crocs kaubojskih čizama moći će se kupiti od 23. listopada, a Classic Cowboy Boot dolaze u crnom dizajnu s klasičnim prednjim dijelom s uzorkom krokodilske kože, dok je gornji viši dio ukrašen metalik srebrnim detaljima.

Crocs kaubojske čizme | Autor: Crocs Crocs Foto: Crocs. Classic Cowboy čizme

Kao i obično, Crocs na prvo mjesto stavlja udobnost, a ovog puta u Classic kaubojskim čizmama spojena je u ovoj neobičnoj silueti koja je već izazvala reakcije na društvenim mrežama, a ostaje nam vidjeti hoće li postati modni hit. 

Gucci mokasinke Možda vas zanima Gucci mokasinke: ove bezvremenske cipele pametna su modna investicija za jesen Rubrika Moda Moda

 

@bree.kish YEEHAW 🤠 #crocs #cowboyboots #crocscowboyboots #giftedbycrocs ♬ Wassup Gwayy - FamousSally & YB

 

Baš kao i ostale modele Crocsica i kaubojske čizme možemo personalizirati Jibbitz™ ukrasima koji nam se najviše sviđaju.
Limitirani model Crocs kaubojskih čizama bit će dostupan ekskluzivno online po cijeni od 120 dolara. 

Miu Miu čizme Možda vas zanima Sličnu varijantu ultra popularnih Miu Miu bajkerskih čizama pronašle smo u novim high street kolekcijama Rubrika Moda Moda
Photo: Crocs
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cheryy

    ajme grozno