Moda
Florence Pugh

Crna boja kao savršena za crveni tepih: zašto su baš ove tri glumice očarale svojom pojavom

  • Glumice Florence Pugh, Sydney Sweeney i Julienne Moore odabrale su dizajnerske komade kojima dominira crna boja
  • Florence je oduševila u asimetričnoj Valentino haljini sa zanimljivim prorezima i šljokicama
  • Sydney i Julianne su ostale vjerne klasičnoj eleganciji s modernim odmakom

Venecijanski filmski festival i dalje ne prestaje nuditi sjajne modne kombinacije uz idealnu dozu drame. Brojne iščekivane filmske premijere tako su dodatno naglašene glamurom na crvenom tepihu, a posljednjih dana je na pojavljivanjima najpopularnija crna boja. Bilo da je riječ o klasičnim elegantnim haljinama ili pravom poigravanju s dodacima, poznate glumice nisu razočarale sa svojim stylinzima.

Florence Pugh

Florence Pugh | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Premijera filma 'Don’t Worry Darling' zasigurno je jedan od najočekivanijih događaja ovogodišnjeg Venecijanskog filmskog festivala. Popraćena dramom iza kulisa, ali i na samoj premijeri, mlada glumica Florence Pugh kao da je odlučila ići s dramom do kraja! Stoga je odabrala iznimno glamuroznu Valentino Haute Couture crnu haljinu od tila sa svjetlucavim printom, dodatno izvezenu srebrnim šljokicama. Haljina je na prednjem dijelu iznimno kratka, a zatim se metri tila pružaju u svojevrstan šlep. Kao da haljina nije bila upečatljiva sama po sebi, Florence je odlučila nositi crne sandale zatvorenih prstiju s perjem koji krase remen oko gležnja. Cijeli styling je zamišljen kao oda zlatnom dobu Hollywooda stoga su i kosa i makeup bili upravo u tom stilu. Minimalna šminka s naglašenim očima i ružem boje mesa te gladak bob s razdjeljkom sa strane sa suptilnim valovima upotpunili su glamurozan look.

Sydney Sweeney

Sydney Sweeney | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Glumica Sydney Sweeney je ukrala šou kada je kročila na crveni tepih svjetske premijere filma 'Bones and All', u kojem glumi uz Timothéea Chalameta. Glumica je nosila iznimno elegantnu Giorgio Armani crnu balsku haljinu do poda, ukrašenu crnom mašnom s visokim ovratnikom. Klasični modni komad ipak je imao neklasičan odmak uz cipele s vrtoglavo visokom potpeticom i debelim potplatima. Sydney je damski look upotpunila kosom skupljenom u polurep koji je držala još jedna mašna. Decentne dijamantne naušnice i suptilan make up look oduševili su modnu kritiku i publiku.

Cate Blanchett Možda vas zanima Buket cvijeća u dekolteu? To samo Cate Blanchett može isfurati na crvenom tepihu! Rubrika Moda Moda

Julianne Moore

Julianne Moore | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Predsjednica međunarodnog žirija ovogodišnjeg festivala još jednom je izgledala fantastično na premijeri filma 'Eternal Daughter'. Julianne se također odlučila za haljinu Giorgio Armani, a strogi kroj haljine upotpunjen je izvezenim šljokicama i upadljivim gumbima. Iznimno tanke naramenice i decentna mašna pružali su dašak romantike, a glumica je look zaokružila dijamantnom ogrlicom i narukvicom. Raspuštena kosa i make up u breskvastim tonovima bili su točka na i elegantne i istovremeno zaigrane kombinacije!

Julianne Moore Možda vas zanima 7 najboljih haljina s crvenog tepiha u Veneciji; pozornost je privukla prozirna Valentino haljina Julianne Moore Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0