Moda

Color-blocking je uvijek aktualan! Prolaznica iz Zagreba vješto je pokazal kako ga dobro 'isfurati'

  • Ljeto je stvoreno za šarenilo, a mnoge dame s radošću prihvate i jarke boje u svojim odjevnih kombinacijama
  • Na zagrebačkoj špici smo primijetili prolaznicu čiji stajling uspješno odgovara na poznata načela color-blockinga
  • Ova metoda kreiranje kolorističkih snažnih stajlinga modno je vrlo zanimljiva, ali je stvorena za one stilski najhrabrije

Topli ljetni mjeseci mnoge dame su nagnali na želju da eksperimentiraju s jarkim bojama pa su koloristički snažni outfiti nisu iznimka na domaćim ulicama. U jednom takvom zamijetili smo prolaznicu koja je prošetala centrom Zagreba.

Za tu priliku odjenula je efektnu midi žutu suknju koju je uparila s bijelim topom i torbicom fuksija boje. Odabir su upotpunile kombinirane tenisice koje uspješno povezuju žute, bijele i crne nijanse.

Ova prolaznica na sebe je stavila čak pet žarkih boja - i sve izgleda odlično!

 | Autor: Zoe Sarlija/PIXSELL Zoe Sarlija/PIXSELL Ulična moda, Zagreb

Možda vas zanima Damski stajling sa zagrebačke špice uistinu zaslužuje svaku pohvalu. Slažeš li se? Rubrika Moda Moda

Pri slaganju takozvanih color-blocking stajlinga preporučuje se spajanje najviše tri boje, a prolaznica je ovo pravilo nadišla kombiniranjem dviju neboja, koje su dodatno istaknule koloristički snažne komade. Ako i ti poželiš osmisliti sličan stajling vodi se dvama dobro poznatim pravilima. Prvo nalaže da odabereš monokromatske komade, a drugo da izbjegavaš kontraste.

Jedinu iznimku u ovom outfitu predstavljaju sunčane naočale puderastog tona koje odstupaju od jarkog kolorita. P.S. Naše influencerice odabrale su super modele sunčanih naočala za ovo ljeto, koje su ti najbolje?

Primjerice, ako se odlučiš nositi jarke boje vodi računa o tome da i ostale boje budu iste jačine. Sjajno je to pokazala i prolaznica čiji smo odjevnu kombinaciju analizirali u ovom članku. Stoga, neonske boje spajaj s drugim neonskim bojama, a pastelne s pastelnim tonovima. Jesi li dovoljno hrabra da se odlučiš na color-blocking stajling?

Photo: Zoe Sarlija/PIXSELL

Komentari 0