Moda
Hero4Heroes cipele

Cipele riječkog brenda Hero4Heroes unikatnim dizajnom će razvedriti jesenske dane

  • Unikatni dizajni odjeće, torbica i cipela dio su šarolikih i razigranih kolekcija riječkog brenda Hero4Heroes
  • U šarmantnim dizajnima spojeni su različiti materijali i detalji koji se posebno ističu u Superheroicly modelima cipela
  • Hero4Heros modeli cipela u trenu će podići svaku modnu kombinaciju!

Sve znamo koliku moć nosi poseban par cipela koje nam savršeno pristaju i odlično podižu svaku modnu kombinaciju. Upravo takvi modeli nalaze se i među Superheroicly kolekcijama brenda Hero4Heroes. Hrvatski brend, iza kojeg stoji riječka dizajnerica Marijana Hero, stvara unikatne, predivne modele cipela uz koje se ne može proći nezamijećeno.

Hero4Heroes cipele | Autor: Instagram @hero4heroes Instagram @hero4heroes Hero4Heroes cipele

Ružičaste, plave, žute i druge predivne nijanse savršeno su spojene sa zlatnom i srebrnom te metalnim detaljima poput zakovica ili kopči na većini Superheroicly modela.

Hero4Heroes cipele | Autor: hero4heroes.com hero4heroes.com Hero4Heroes Rijeka pumps 1499,36 kn

jakna s resicama Možda vas zanima Jakne s resicama idealne su za početak jeseni! 3 savršena modela pronašli smo u Mangu Rubrika Moda Moda

Hero4Heroes, prema opisu na njihovoj službenoj stranici, stvara modu za "heroine - djevojčice, mlade žene, studentice, majke, poslovne žene i bake - za hrabre žene koje se usude zamijeniti sivilo bojama i izraziti svoju jaku osobnost". Svaki Hero4Heroes dizajn dovršen je tek kad ga nosi žena koja ga je odabrala.

Hero4Heroes cipele | Autor: Instagram @hero4heroes Instagram @hero4heroes Hero4Heroes čizme

Superheroicly cipele dolaze u nekoliko modela, na visoku ili ravnu petu poput sandala, čizama, tenisica i štikli, a svima je zajedničko što su u predivnim spojevima jakih boja s pažljivo biranim detaljima. Modeli čizama i tenisica koje pršte od boja i uzoraka bit će savršen odabir obuće za tmurno jesensko vrijeme.

Hero4Heroes cipele | Autor: hero4heroes.com hero4heroes.com Hero4Heroes Silver magicly čizme iznad koljena 3465,87 kn

Sjajni ili metalik dijelovi, razni printevi, šljokice i zakovice samo su dio mozaika i formi koje nastaju svake nove sezone.

Hero4Heroes cipele | Autor: hero4heroes.com hero4heroes.com Hero4Heroes Miami gležnjače

2486,38 kn

Superheroicly cipele brend Hero4Heroes počeo je dizajnirati 2017., a izrađuju se od kvalitetne meke, metalik, teksturirane i brušene kože.

Mango traperice Možda vas zanima Nakon traperica niskog struka i cik-cak pojasa, ove jeseni nosimo traperice s dvostrukim pojasom! Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram @hero4heroes

Komentari 0