Moda

Čini se da će majice u stilu potkošulje i ove sezone biti poželjan komad - Klisab ima baš fora model

Klisab majica bez rukava izrađena je od pamučne rastezljive tkanine te kao što smo spomenuli, ima ušivene perlice u obliku srca s prednje strane. S obzirom na to da su potkošulje jedan od najtraženijih komada za toplije dane, voliš li ih i ti kombinirati, ne sumnjamo da će te ovaj Klisab model oduševit na prvi pogled. 

 | Autor: KLISAB KLISAB Foto: Klisab

Potkošulju kombinirati na mali milijun načina, a jedan od njih uključuje traperice visokog struka, stylish kaubojke, dobru kožnatu jaknu i fora torbu u boji. Naravno, tu su i detalji u vidu nakita koji će sve upotpunit na pravi način. Ova kombinacija je istovremeno opuštena i stylish, stoga je naš odabir kada govorimo o dnevnim opcijama. 

Nadalje, Klisab potkošulju možeš nositi u varijanti sa suknjom ili s hlačama visokog struka na crtu. Odabereš li nešto elegantniji model, kreirat ćeš zanimljiv stilski kontrast, a nosiš li tenisice, prava streetstyle priča je zagarantirana. 

 | Autor: KLISAB KLISAB

Možda vas zanima Crvene hlače su zavladale našim feedom, a domaće influencerice ih sjajno kombiniraju Rubrika Moda Moda

Što se tiče boja, osim neutralnog kolorita, slobodno se poigraj s vibrantnim nijansama, pogotovo kad nam dođu dugi topli dani. Možeš se odlučiti za neku od boja ušivenih perlica ili sasvim drugu – svaka će izgledati jednako dobro.

Potkošulju možeš kupati na službenoj stranici brenda, stoga požuri po svoj primjerak!

Photo: KLISAB

Komentari 0