Moda
C&A haljina

Dva modela, isti uzorak - koju cvjetnu haljinu iz C&A biramo za proljeće?

  • Cvjetni uzorak uvijek nosimo na proljeće, a u novoj C&A ponudi pronašle smo čak dvije haljine koje krasi ovaj print
  • Na tamnoj podlozi, sitni cvjetići posebno su došli do izražaja, a isti print nalazi se i na haljini A kroja, kao i na onoj dužoj i s V izrezom
  • Haljine od lagane tkanine odlično će se uklopiti u proljetnu garderobu, a moći ćemo ih nositi i na ljeto!

Odjevni komadi s cvjetnim printom posebno su nam dragi u proljeće, budući da ovim uzorkom na predivan način unosimo toplije proljetno vrijeme i prirodu u svoje modne kombinacije.

Uvijek volimo vidjeti i kako cvjetni uzorak možemo nositi i na nešto drugačiji način, poput trenda trodimenzionalnog cvijeća koji je jako popularan već neko vrijeme ili cvjetnog uzorka na tamnijoj podlozi, poput laganih materijala u crnoj ili tamnoplavoj boji.

C&A haljina | Autor: C&A C&A Foto: C&A, haljina A kroja s cvjetnim uzorkom

Upravo smo primjer takvog spoja, s nježnim cvjetićima na crnoj tkanini pronašle u novim modelima haljina brenda C&A. Dva modela, koji se razlikuju po kroju, dok ih krasi isti uzorak, po sebi imaju cvijeće u nježnim bojama poput bijele, pastelno ljubičaste, zagasito zelene i narančaste te su savršeni spoj s crnom bojom materijala mješavine viskoze.

C&A haljina | Autor: C&A C&A Foto: C&A, haljina A kroja s cvjetnim uzorkom

Kratka haljina A kroja ima kraće i široke rukave i okrugli izrez, a rukave, baš kao i donji dio krase decentni veliki volani. Spuštena ramena i nabrana tkanina također su detalji koji je čine zanimljivim komadom, a haljina je na c-and-a.com dostupna po cijeni od 25,99 eura.

C&A haljina | Autor: C&A C&A Foto: C&A, haljina A kroja s cvjetnim uzorkom (25,99 eura)

Drugi model, čija je cijena 39,99 eura, dolazi u midi verziji odličnoj i za poslovne prilike, s jednakom kombinacijom crne i cvjetnog uzorka, a lepršava tkanina i V izrez s detaljem čvora na sredini daju joj opušteniji look!

C&A haljina | Autor: C&A C&A Foto: C&A, haljina cvjetnog uzorka s V izrezom

bijelo odijelo Možda vas zanima Bijelo C&A odijelo isplati se kupiti već sad, cijelo proljeće i ljeto bit ćeš zadovoljna dom odlukom Rubrika Moda Moda

C&A haljina | Autor: C&A C&A Foto: C&A, haljina cvjetnog uzorka s V izrezom (39,99 eura)

Obje haljine odlično će izgledati s neutralnim modnim dodacima, poput smeđih i crnih mokasinki, natikača ili cipela, kao i uz bijele tenisice te ih jedva čekamo nositi na proljeće!

Možda vas zanima Maja Šuput zablistala je u Zarinoj haljini koja je uz malene preinake postala super laskavi komad Rubrika Moda Moda
Photo: C&A

Komentari 0