Moda
bijelo odijelo

Bijelo C&A odijelo isplati se kupiti već sad, cijelo proljeće i ljeto bit ćeš zadovoljna dom odlukom

  • Bijela boja uvijek izgleda svečano i elegantno, a u proljeće ju možemo nositi na mnogo chic načina
  • Jedan od njih je i bijelo odijelo, koje nam može poslužiti za razne proljetne svečane prigode
  • Odličan model bijelog odijela s hlačama kraćih nogavica te blazerom ravnog kroja pronašle smo u novoj C&A ponudi

Svi volimo odjenuti dobro skrojeno elegantno odijelo, a s dolaskom proljeća umjesto klasičnog crnog, tamnoplavog ili sivog, okrećemo se svjetlijim i vedrijim nijansama. Za one koji se žele istaknuti, no ne i upečatljivim odijelom u primjerice trendy crvenoj ili pastelnim nijansama, već ipak žele ostati na neutralnom teritoriju, bijelo odijelo idealna je opcija! 

C&A odijelo | Autor: C&A C&A Foto: C&A, odijelo

Neutralna i iznimno elegantna bijela tako će doći u prvi plan, a modnu kombinaciju uvijek možemo nadopuniti drugim neutralnim komadima ili ju razigrati modnim dodacima u žarkim bojama!

crna haljina Možda vas zanima Haljina od mekog i rastezljivog pamuka iz C&A idealna je za svaki dan, a dolazi u dvije boje! Rubrika Moda Moda

Bijelo odijelo iz nove C&A kolekcije, tek pristiglo u ponudu brenda, sastoji se od dužeg sakoa ravnog i užeg kroja, s jednim gumbom i dugačkim reverima, dok su hlače poslovnog modela ravnih i potkraćenih nogavica, što omogućuje kombiniranje uz razne modele cipela.

C&A odijelo | Autor: C&A C&A Foto: C&A, odijelo

Hlače od mekane tkanine imaju i dodatak remena s širokom kopčom, što omogućuje dodatno naglašavanje struka.

C&A odijelo | Autor: C&A C&A Foto: C&A, hlače od odijela (39,99 eura)

Ovo elegantno odijelo savršeno će se uklopiti u dresscode za svečanije prigode, a mogao bi biti i idealan izbor za mladenke koje ne žele vjenčanicu, već su u potrazi za nešto drugačijom bijelom opcijom za svoje vjenčanje!

sako za proljeće Možda vas zanima Najljepši sakoi za proljeće već su u trgovinama - izdvajamo 18 atraktivnih modela Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @ccarolajna_i_bruno

Komentari 0