Moda

Butik u centru Zagreba ima dvojnicu viralne Zara haljine: dolazi u nekoliko boja, ne samo u bijeloj

  • Zarina duga bijela haljina na bretelice ove je sezone postala jedna od najtraženijih high street haljina
  • Kada kažemo 'najtraženija', to zaista i mislimo jer se, čim dođe na stanje, razgrabi taj čas
  • No, baš kao i sve ostalo, i ova viralna Zarina haljina ima svoju vrlo sličnu verziju, a pronašli smo ju u jednom zagrebačkom butiku
  • Pročitaj također: Ovu ljetnu haljinu iz Zare žele imati baš svi, a evo kako su ju isfurale naše djevojke

Duga, bijela haljina iz Zare ove je godine zaradila titulu savršene ljetne haljine. No, s obzirom na to da gotovo ne postoji trendseterica koja ju ne posjeduje ili koja ju barem nije poželjela imati, ona je s polica fizičkih trgovina, ali i Zara webshopa, počela nestajati unutar samo nekoliko minuta nakon što se pojavila na stanju. 

Ova je haljina toliko obožavana jer je u potpunosti izrađena od pamuka što ju čini prozračnom i idealnom za visoke ljetne temperature. Krase ju i asimetrični kroj s volanima na dnu te gornji dio s tankim bretelicama i srcolikim izrezom koji podsjeća na korzet. Sve ovo ju čini odličnim komadom za street style kombinacije, ali i neke malo ozbiljnije prilike. 

 | Autor: Instagram @_minesart Instagram @_minesart Foto: Instagram @_minesart

S obzirom na to da je ova haljina toliko poželjna, ali i da se već pomalo pitamo hoće li uopće ponovno doći na stanje, moramo se okrenuti nekim sličnim modelima, odnosno duplićima iz nekih drugih trgovina. Upravo jednu, jako sličnu, zapravo dvojnicu ovoj viralnoj haljini, pronašli smo u butiku Wiya u Masarykovoj ulici u Zagrebu. 

Naime, haljina iz Wiya butika se od Zarine zaista vrlo malo razlikuje, odnosno, jedina razlika koju mi možemo primijetiti jest ta što na donjem dijelu nije asimetrična već potpuno ravna. Sve ostalo - top koji nalikuje na korzet, tanke, podesive bretelice i srcoliki izrez, djeluje nam gotovo jednako. Također, Zarina haljina dolazi samo u bijeloj boji dok model iz ovog butika možemo imati još i u crnoj, bež te crvenoj boji. 

Ovu haljinu možemo nabaviti u samom Wiya butiku na adresi Masarykova 11 u Zagrebu ili ju naručiti telefonski za što je, kako stoji na službenom Instagram profilu, besplatna dostava. 

Photo: Instagram @tuttozarandco

Komentari 0