Moda

Viralna Zara haljina rasprodana je do zadnjeg komada, ali ovaj identični top bit će joj odlična zamjena

  • Zarina duga bijela haljina na bretelice ove je sezone postala jedna od najpoželjnijih u ormaru svake trendseterice
  • S obzirom na to da je ova haljina toliko poželjna, s web shopa i polica fizičkih trgovina nestaje brzinom svjetlosti i rijetko tko ju uspijeva ugrabiti
  • No, dobra je vijest da, ako ne uspijemo uhvatiti ovu haljinu čim dođe na stanje, u Zari možemo kupiti isti takav top
  • Pročitaj također: Ovu ljetnu haljinu iz Zare žele imati baš svi, a evo kako su ju isfurale naše djevojke

Dugu bijelu haljinu iz Zare trendseterice su ove godine proglasile savršenom ljetnom haljinom i u svom su ju ormaru željeli imati baš svi. Naime, ova je haljina u potpunosti izrađena od pamuka što ju čini prozračnom i idealnom za visoke ljetne temperature, a njen nas asimetrični kroj s volanima na dnu te gornji dio s tankim bretelicama i srcolikim izrezom koji nas pomalo podsjeća na korzet, čine odličnim komadom za street style kombinacije, ali i neke malo ozbiljnije prilike. 

 | Autor: Instagram @matea.miljan Instagram @matea.miljan Foto: Instagram @matea.miljan

Upravo zbog tako velike potražnje, ovu je haljinu gotovo nemoguće ugrabiti bilo da se radi o online ili fizičkoj Zara trgovini pa mnoge stylish djevojke ostaju razočarane. No, Zara je u svoju ponudu odlučila uvrstiti jako, jako sličan proizvod - top koji izgleda isto kao i gornji dio viralne haljine. 

 | Autor: zara zara Foto: Zara, bijeli top (29,95 eura)

Kao što smo već rekli, ovaj je top identičan navedenoj haljini - ima srcolik izrez, bretelice čija se dužina može podešavati vezanjem te pomalo podsjeća na korzet. Ono što ga čini zanimljivijim je peplum kroj koji baš lijepo naglašava struk, a odlično će se slagati s lepršavim lanenim hlačama, ali i minicama, trapericama, kratkim hlačama... 

Cijena ovog topa iznosi 29,95 eura i još uvijek je dostupan na Zarinom web shopu, ali nam se čini da bi se, baš kao i haljina, mogao vrlo brzo rasprodati jer na stranici trenutno piše kako je, u nekim veličinama, ostalo vrlo malo primjeraka. Stoga, ako želiš ugrabiti svoj primjerak - brzo u shopping!

Photo: zara

Komentari 0