Moda

Bijela haljina za top ljetni outfit: djevojka sa špice odabrala je ovaj viralni model iz high streeta

Dolazak pravih ljetnih temperatura znači samo jedno - ulice su preplavile prolaznice u zanimljivim i lepršavim ljetnim outfitima. Tako nam je za oko zapela djevojka koja je zagrebačkom špicom prošetala u sasvim jednostavnom, ali vrlo efektnom outfitu u kojemu je slijedila pravilo 'manje je više' i defintivno nije promašila. 

 | Autor: Pixsell/Luka Batelić Pixsell/Luka Batelić Foto: Pixsell/Luka Batelić

Ova se djevojka, kao glavni komad u svom outfitu, odlučila na dugu bijelu haljinu iz Zare koja je ovog proljeća postala viralna jer su ju brojne trendseterice proglasile savršenom ljetnom haljinom. Naime, ova je haljina u potpunosti izrađena od pamuka što ju čini prozračnom i idealnom za visoke temperature, a njen ju asimetrični kroj s volanima te gornji dio koji nas pomalo podsjeća na korzet čine savršenim komadom za svaku prigodu. 

Također, cijena joj je vrlo pristupačna i iznosi 59,95 eura no, zbog svoje se popularnosti jako brzo rasprodaje i teško je uloviti trenutak kada je na stanju. 

Uz ovu haljinu, prolaznica je iskombinirala detalje u vrlo efektnoj boji fuksije. Tako možemo primjetiti ružičastu torbicu sa zlatnim lancem, jarko ružičaste natikače s brošem od cirkona te neobične Parfois viseće naušnice s velikim cvijetom i školjkama koje imaju i dodatak narančaste, a čija cijena iznosi 12,99 eura. 

S obzirom na to da naušnice sežu gotovo pa do vrata te da je izrez na haljini zanimljiv sam po sebi, nije bilo potrebno dodavati i ogrlicu, al na desnoj ruci još možemo primijetiti tanku zlatnu narukvicu. Tu su, naravno, i sunčane naočale, a prolaznica se odlučila za ovalni model brenda Isabel Marant s uzorkom kornjačevine. 

Photo: Pixsell/Luka Batelić

Komentari 0