Moda

Budi.IN top 10: Evo što ste najviše čitali u 2016. godini

Pred sam kraj godine, uvijek je zanimljivo osvrnuti se na teme koje su vas najviše zanimale...

Iza nas je još jedna godina prepuna zanimljivih modnih i beauty tema, a pregledavajući najčitanije članke u 2016., primijetili smo kako naše čitatelje najviše zanimaju poznate Hrvatice. A kako i ne bi kad domaće slavne dame prate svjetske trendove u stopu i mogu se pohvaliti izvrsnim stilom, kojim nas često i inspiriraju. Jedna poznata Hrvatica s inozemnom adresom našla se i na samom vrhu naše liste, fotografijom koja nas vraća u prošlost. U nastavku donosimo 10 najčitanijih članaka u 2016. godini:

10. Pet odjevnih predmeta koji vas čine debljima

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Nijedna žena ne želi izgledati deblje no što jest, što dokazuje i velika zainteresiranost za naše savjete o odjevnim predmetima koje biste trebali izbjegavati. Dugačke haljine i bijeli komadi samo su neki od njih, a sve ostale otkrijte OVDJE.

9. Selfie za pamćenje: J.Lo pokazala guzu i (opet) srušila Internet

 | Autor: Getty Images Getty Images

Osim domaćih zvijezda, svima nam je uvijek zanimljivo čuti i što rade strani celebrityji, poput J.Lo. Ovoga puta počastila nas je selfijem koji vam nikako nije smio promaknuti.

8. Gaćice o vama govore mnogo više no što mislite

 | Autor: arhiva arhiva

Donje rublje također je tema o kojoj rado čitate, a pogotovo kada otkrivamo što njime poručujete. Ako još uvijek ne znate, krajnje je vrijeme da saznate što vaše gaćice govore o vašoj osobnosti.

7. Pogodite tko je nosio H&M haljinu na zabavi poslije Oscara

 | Autor: arhiva arhiva

Uvijek je zanimljivo kad slavni nose odjeću iz high street trgovina u kojima i sami kupujete, a pogotovo na ovako velikom događaju, poput Oscara.

6. Nevjerojatno! Svima nam je promakla ova očita greška u Prijateljima

 | Autor: Wenn Wenn

Kultna serija iz devedesetih ove je godine također bila omiljena tema, posebice zbog modnog povratka tog desetljeća. No još zanimljivije od toga je kad nam, čak i nakon nekoliko gledanja svih epoizoda, uspije promaknuti ovakva greška.

5. Tko su najzgodnije supruge i djevojke rukometaša

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Za vrijeme trajanja Europskog rukometnog prvenstva i mi smo se dotakli sporta, ali njegove ljepše strane, a bolje polovice naših reprezentativaca zauzele su visoko peto mjesto.

4. Povratak 90-ih: Ružne ljetne cipele koje svi nose!

 | Autor: puma puma

Osim mode iz devedesetih, ovu godinu definitivno je obilježila i estetika ružnog te neočekivani povratak ove ljetne obuće.

3. Mirišeš tako seksi! Evo koji parfemi izazivaju ovu reakciju...

 | Autor: Getty Images Getty Images

Žene su slabe na parfeme, što dokazuje i veliki interes za ovaj članak. A pogotovo kad je riječ o mirisima od kojih muškarcima klecaju koljena...

2. Lejla Filipović nosi čizme iz Zare koje svi želimo!

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Visoko drugo mjesto zauzela je jedna slavna Hrvatica u, trenutno, jednom od najpoželjnijih modela čizama.

1. Iznenadila fotografijom iz mladosti: Možete li prepoznati ovu poznatu Hrvaticu?

 | Autor: Instagram @Nina Morić Instagram @Nina Morić

"Throwback" fotografija naše manekenke s uspješnom svjetskom karijerom ove vas je godine najviše zaintrigirala te se upravo ovaj članak našao na prvom mjestu naše liste.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0