Moda
Britney Spears i Sam Asghari

Britney Spears udala se za Sama Asgharija u jednostavnoj Versace vjenčanici rađenoj po mjeri

  • Pjevačica se nakon dugogodišnje veze i zaruka udala za partnera Sama Asgharija
  • Intimno vjenčanje kao iz bajke je održano u njenom domu u Los Angelesu
  • Za svoj poseban dan Britney je nosila Versace vjenčanicu rađenu po mjeri

Britney Spears po treći je put uplovila u bračnu luku, s dugogodišnjim partnerom Samom Asgharijem. Sretan par vjenčao se u Britneynom domu u Los Angelesu uz slavne uzvanike. Britney i Sam stali su pred oltar nešto manje od godinu dana nakon što su se zaručili.

Na ceremoniji koja je izgledala poput bajke uz cvjetne dekoracije koje su ispunile prostor, Britney i Samu se se pridružile i zvijezde poput Drew Barrymore, Madonne, Selene Gomez i Paris Hilton. Sam i Britney vjenčali su se ispod ružičastog šatora i ispred velikog zida od cvijeća u ružičastim nijansama.

Kourtney Kardashian i Travis Baker službeno se vjenčali u Santa Barbari Možda vas zanima Kourtney Kardashian i Travis Baker službeno se vjenčali u Santa Barbari, procurile prve fotke Rubrika Stars Stars

Da je ceremonija vjenčanja doista bila kao iz bajke, daju naslutiti i fotografije kočije poput one iz bajke o Pepeljugi, koja je također bila ukrašena ružičastim cvijećem!

Mladenka Britney za svoje je vjenčanje nosila Versace vjenčanicu spuštenih ramena i s visokim prorezom na jednoj strani, koja je posebno za Britney rađena po mjeri. Bijela haljina jednostavnog kroja imala je srcoliki izrez i dugačak šlep, a Britney je nosila i jednostavan veo od tila, kao i pripadajuće rukavice te bijelu choker ogrlicu.

Nakon ceremonije vjenčanja, Britney se kasnije čak dva puta preodjenula na svadbenoj svečanosti, u kratku crnu haljinu sako stila sa svjetlucavim srebrnim detaljima te u usku, crvenu mini haljinu. 

Možda vas zanima Kristijan Iličić: "Ponovili smo svoje vjenčanje u Mauritaniji, a onda su mi oteli Andreu!" Rubrika Life&style Life&style


 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0