Moda

Bottega Venetta predstavila je dva para sandala koje kao da su napravljene od telefonske žice

  • Bottega Veneta poznati je brend koji već duže vremena izbacuje zanimljive modele sandala koje nerijetko pokreću i lavinu rasprava
  • Ovaj put u fokusu je novi model, onaj na vezanje u obliku - telefonske žice
  • Dolazi u dvije boje, plavoj i sad već poznatoj, Bottega zelenoj nijansi

Skupocjeni brend visoke mode, Bottega Veneta, nedavno je izbacila neobične sandale koje se rasprodaju munjevitom brzinom. Riječ je o modelu koji se može pronaći u dvije izuzetno popularne boje, plavoj i onoj koja je postala Venetin zaštitni znak - zelenoj.

Dok je crvena poznata kao zaštitni znak Christina Louboutina, narančasta asocira na Hermesove torbice, a plava se smjestila u okrilje kuće Tiffany, Veneta pak je pak svoj potpis kobinirala sa žarkozelenom bojom, poznata kao Bottega zelena.

Zaslužan je za to donedavni 35-godišnji kreativni direktor, Daniel Lee, koji je prije nekoliko dana, nakon tri godine na čelu ove kuće, najavio svoj odlazak. Ipak, iza njega ostaje jasna vizija brenda koju je uspio iskristalizirati nakon tek tri godine provedene na vodećoj poziciji.

Možda vas zanima Bottega Veneta prodaje ogrlice za 11.000 kuna koje izgledaju poput telefonske žice, svi ih zezaju Rubrika Life&style Life&style

Detalji prijašnjih kolekcija, a osobito neobične sandale, uvijek su se u svijetu mode izdvajali kao neuobičajeni, a isto se dogodilo i ovaj put. Poznati po navještanju novih trendova, ali i usklađivanju s tijekom modernog svijeta, Veneta svojim modelima sandala nerijetko izaziva podijeljenja mišljenja. Sjećaš se onih s mrežicama na prstima ili onih koje podsjećaju na japanke?

 | Autor: Bottega Veneta Bottega Veneta Sandale na petu od devet centimetara, na vezanje, s detaljim u obliku spirale, točnije, telefonske žice, i to one s početka 90-ih, i ovaj put su podigle obrvu. Model je dostupan u dvije boje, žarkoj zelenoj i plavoj.

 | Autor: Bottega Veneta Bottega Veneta

Na različitim stranicama ostalo je svega nekoliko brojeva, a cijena im je nešto viša od devet tisuća kuna - točnije, 1,390 dolara. Zvuči kao tema za raspraviti s prijateljicama. "Ti poklopi." "Ne, ti poklopi!" Podsjećaju li i tebe na telefonske razgovore?

 

Photo: Bottega Veneta

Komentari 0