Moda

Blejzer bez rukava: složili smo 3 kombinacije koje će te uvjeriti da je predivno ženstven

  • Prsluk nije što je bio (ono što tata nosi na pecanje). Danas je elegantan i ženstven
  • Odabrali smo tri fantastična prsluka iz high street ponude te oko njih kreirali lookove
  • Lakoća kojom se prsluk iz poslovnog pretvara u ležeran komad odjeće je nevjerojatna!

Na spomen riječi "prsluk" odmah nam se pred očima nizaju slike ekipe odjevene u narodnu nošnju, ili hipi pjevačica 70-ih, no dopusti da te razuvjerimo. Prije svega, prsluk je odavno prerastao u nešto puno više - postao je dio svakodnevne mode. Ženstveni blejzeri/kaputi bez rukava u ponudi mnogih high street berndova dokaz su tome. Misliš li da ga je jednostavno kombinirati? Mi ćemo ti dokazati da doista jest!

 

A post shared by Tesa Jurjasevic (@tesajurjasevic) on

Ove sezone su se popularizirali prsluci koji podsjećaju na haljine, pa su neke dame to doslovno shvatile i počele nositi taj simpatičan outwear dodatak umjesto haljine! No, drage dame, to se ipak ne radi... Kombinacija kariranog blago strukiranog prsluka znatno će bolje izgledati s podlogom plave haljine ispod njega. Na taj način će se stvoriti dojam "layeringa". Kako bi ovaj malo ozbiljniji look dobio dozu nježnosti, dodali smo PVC torbu i bijele gležnjače.

Možda vas zanima Nova Mango kolekcija je na rasprodaji - i to čak do 50 posto! Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Haljina MANGO 449 kn; Prsluk ZARA 399 kn; Torba BERSHKA 189 kn; Gležnjače ISABEL MARANT 5109 kn

 

A post shared by 26|ZG|CRO 🏠 (@jelenamarinovic) on

Kombinacija traperica i prsluka je jednostavno i dalje neodoljiva. Kako i ne bi bila kada izgleda tako neodoljivo dobro? Pretjerano poslovno izadanje dobit će dašak romantike uz točkastu bluzu na kopčanje sa strane, omiljenu plastičnu torbicu s kuglicama kakvu sada nose svi te bež sandale sada već kultnog brenda Cult Gaia.

Možda vas zanima Za opuštene mladenke: ove Zarine haljine bez problema će odglumiti vjenčanicu Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Prsluk ZARA 299 kn; Traperice H&M 199 kn; Top MANGO 199 kn; Torbica LOEFFLER RANDALL 2110 kn; Sandale CULT GAIA 2775 kn

Crno-bijelo je jednostavno kombinacija koju volimo nositi cijele godine. Spojiti dva trenda u jedan - zašto ne? Kombinezon na prugice i dugački prsluk izgledaju neodoljivo šarmanto kada se spoje u jedan look. No, to ne znači da se prugice moraju zadržati samo na odjeći. Prenesi ih i na cipele, a dozu modernog će cijelom looku dati cool sunčane naočale, vesele viseće naušnice te mala torbica s kombinacijom materijala.

 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Kombinezon H&M 349 kn; Naušnice PARFOIS 60 kn; Torbica ALDO 449 kn; Prsluk ZARA 299 kn; Naočale BERSHKA79 kn; Cipele BERSHKA 279 kn 

Photo: Instagram @dorica505

Komentari 0