Moda

Bijeli oversized T-shirt domaćeg brenda preplavio je Instagram: ovu majicu djevojke masovno nose!

Obična majica kratkih rukava poznata kao T-shirt, u bijeloj boji jedan je od klasika koji svaka žena treba u ormaru. Priznajemo, koliko god se na prvu činilo jednostavnim, pronaći savršeni bijeli T-shirt može biti prava noćna mora. Ipak, na sreću svih nas, ovog se proljeća nose oversized modeli, a majica domaćeg brenda iskočila je iz mnoštva. Riječ je o oversized T-shirtu brenda Lunilou s natpisom LNL. Iza brenda, svi već znaju stoji Izabel Kovačić, poduzetnica i supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića. 

I očito je dizajnirala vrlo poželjan komad jer s dolaskom toplijih dana sve je više djevojaka čiji stil volimo je objavilo stylinge s upravo ovom jednostavnom majicom i moramo priznati da izgledaju odlično.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANTONIA. (@antonia.lukic)

Ponekad oversized komade, naročito bijele majice, može biti teško kombinirati jer nas zbog svoje veličine mogu zarobiti, ali to nije bio slučaj kombinacijama koje su napravile s ovom Lunilou majicom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emili Dragaš (@draagas)

 

 Kako kombinirati LNL overzied majicu?

Na modnim kombinacijama djevojaka na Instagramu smo najčešće viđale bijele LNL majice, a donosimo nekoliko modnih kombinacija koje su nam zapele za oko i načine na koje možeš kombinirati ovu majicu ako razmišljaš o njezinoj kupovini. Samo ćemo reći da je ovo ultimativna must-have majica ovog proljeća.

 

 

 

Rječ je o oversized modelu s LNL printom, a majica je uniseks i dolazi u tri boje (bijeloj, boji pijeska i crnoj), kao i u veličinama S, M i L. Cijena majice je 60 eura i može se pronaći na njihovom web shopu, ali je često rasprodana pa ćeš možda morati pričekati da se tvoja željena boja i veličina vrate na stanje.

Foto: lunilou.com, bijeli t-shirt LNL | Autor: lunilou.com lunilou.com Foto: lunilou.com, bijeli t-shirt LNL

Foto: lunilou.com, t-shirt LNL u boji pijeska | Autor: lunilou.com lunilou.com Foto: lunilou.com, t-shirt LNL u boji pijeska

Foto: lunilou.com, crni  t-shirt LNL | Autor: lunilou.com lunilou.com Foto: lunilou.com, crni t-shirt LNL

Photo: Instagram @julija_vodopija

Komentari 0