Moda

IZAKOVA x lunilou: Nova kolekcija Izabel Kovać predstavlja novu eru održivog luksuza

  • IZAKOVA x lunilou kolekcija jedinstvena je fuzija stila i ekološke osviještenosti koja slavi suvremenu eleganciju i zeleniju budućnost
  • Izabel Kovačić, umjetnički um i vlasnica brenda lunilou, donosi nam nešto potpuno novo i svježe u svijetu mode
  • U njenim rukama, održivi luksuz postaje ne samo moguć, već i besprijekorno elegantan. Svaki komad izrađen je s pažnjom, osmišljen da bude ne samo lijep, već i zelen

Sada, više nego ikada, moda se susreće s održivošću na najuzbudljiviji mogući način. IZAKOVA x lunilou kolekcija je ovdje da vas oduševi, potakne i inspirira!

Izabel Kovačić, vlasnica i CEO branda lunilou, prepoznala je potrebu za pružanjem nečeg novog, nečeg što će odjeknuti daleko izvan modnih pista. Njena nova kolekcija predstavlja ultimativni spoj luksuza i održivosti.

 | Autor: Irina & Matej Irina & Matej  | Autor: Irina & Matej Irina & Matej

Svaka nit, svaki materijal, svaki detalj odabrani su s najvećom pažnjom. Uzimajući u obzir estetiku i funkciju, Izabel je kreirala komade koje su odražavaju stil,  udobnost i predanost zelenijoj budućnosti. Ova kolekcija nudi nešto više od same odjeće; pruža viziju, svrhu i nadu. Moda više nije samo o izgledu, već i o osjećaju. Osvježite svoj stil uz ovu elegantnu kolekciju i budite dio nečeg većeg!

 | Autor: Irina & Matej Irina & Matej

 | Autor: Irina & Matej Irina & Matej

Kao CEO lunilou, Izabel pomiče granice i širi vidike modne održivosti, te je upravo zato i dizajnirala ovu zadivljujuću kolekciju. U njenim rukama, održivi luksuz postaje ne samo moguć, već i besprijekorno elegantan. Svaki komad izrađen je s pažnjom, osmišljen da bude ne samo lijep, već i zelen.

 | Autor: Irina & Matej Irina & Matej  | Autor: Irina & Matej Irina & Matej

Izabel Kovačić o svojoj viziji govori:

"Ova kolekcija je nastavak misije koju lunilou i ja živimo i stvaramo. U svakom šavu, svakom detalju, osjeća se naša predanost prema kvaliteti i ekološkoj odgovornosti. Ovo nije samo moda, ovo je naš doprinos ljepšoj i zdravijoj planeti. Ovo je prilika da svaka žena izgleda predivno, a da se pritom i osjeća dobro zbog toga!"

Kroz svaki komad ove nevjerojatne kolekcije, Izabel donosi dah svježine, kombinirajući precizno izrađene komade luksuzne odjeće s misijom zelenije budućnosti. Svaki materijal je eco-friendly, stvoren da omogući svim ženama da izgledaju i osjećaju se fantastično.

 | Autor: Irina & Matej Irina & Matej  | Autor: Irina & Matej Irina & Matej

Želite li biti dio ove uzbudljive revolucije? Prigrlite novu eru održivog luksuza s IZAKOVA x lunilou kolekcijom i postanite dio pokreta koji slavi ljepotu, kvalitetu i zeleniju budućnost.

Nova kolekcija vas očekuje na www.lunilou.com

Foto - Irina & Matej. Hair - Teuta Mesaroš. Make up - Simona Antonović. Modeli - Karla Kirschner i Izabel Kovačić.

Photo: Irina & Matej

Komentari 0