Moda

Bijele traperice nisu samo za ljeto, nose se i u zimskoj varijanti! Stajling ove prolaznice to i potvrđuje

  • Prolaznica  u središtu Zagrebu pažnju je privlačila svojim jednostavnim, a efektnim modnim odabirom
  • Bijelu odjevnu kombinaciju upotpunila je dizajnerskim kaputom i modnim dodatcima izvedenima u smeđim nijansama
  • Ovim stajlingom je uspješno pokazala kako bijele traperice nisu nužno rezervirane za ljetne mjesece već mogu biti osnova sjajnih zimskih i prijelaznih kombinacija

Nedavno smo u šetnji zadarskim ulicama primijetili prolaznicu koja se odlučila na 'all white' odjevnu kombinaciju koju je upotpunila modnim detaljima u smeđim nijansama. Kako je spojila usku haljinu, bundu i vrtoglavo visoke potpetice možeš se prisjetiti ovdje. A da će bijele kombinacije biti pravi hit ovog prijelaznog razdoblja između hladnoća i vrućina potvrdila je i prolaznica koju smo uočili u središtu Zagreba.

Uske bijele traperice odlučila je kombinirati s bijelom dolčevitom te bež kaputom s potpisom talijanske modne kuće Elisabetta Franchi. Modele kaputa nalik ovome, koji su dizajnirani poput mantila, u više smo navrata imali priliku vidjeti na domaćim ulicama.

Štoviše, fotografije prolaznica sa zadarskih i zagrebačkih ulica pokazale su kako Hrvatice ove zime rado nose upravo ovaj model. Izvrsno pristaje ženama različite građe tijela, a vrlo ga je lako kombinirati s preostalim komadima iz naših ormara pa ne čudi što se premetnuo u 'it' komad. Moglo bi se reći kako ga obožavamo nositi s razlogom!

 | Autor: Zoe Sarlija/PIXSELL Zoe Sarlija/PIXSELL

Možda vas zanima Zgodna prolaznica outfit je isplanirala do najsitnijih detalja - je li postigla savršeno usklađeni look? Rubrika Moda Moda

Odjevnu kombinaciju prolaznica je odlučila upotpuniti dodatcima u smeđoj boji pa je odabrala visoke čizme od brušene kože i kožnu torbicu koja se nosi oko struka. Time je pokazala kako jednostavan stajling od nekoliko bazičnih komada također može biti iznimno efektan. Akcent boje dala je plava zaštitna maska za lice koju je prolaznica nonšalantno postavila oko ruke, a nisu izostale ni sunčane naočale.

Premda bijele traperice načelno izjednačavamo s ljetnom garderobom, nema razloga da već sada ne uskočiš u jedan par. Stajling ove prolaznice može ti biti sjajna inspiracija. Ako si u potrazi za novim parom svijetlih traperica za tebe smo izdvojile tri primjerka iz aktualne ponude. Uvjereni smo kako će narednih mjeseci upravo bijele traperice postati jedan od nošenijih komada na našim ulicama.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mango (249,90 kuna), Zara (199,90 kuna), Reserved (229,90 kuna)

 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

 

Photo: Zoe Sarlija/PIXSELL

Komentari 0