Moda

U crveno-crnoj kombinaciji i seksi čizmama vrtoglavih potpetica prošetala je Zagrebom. Zaslužuje li modnu peticu?

  • Može li modna kombinacija temeljena na samo dvije boje biti dovoljno efektna i uspješno privući poglede?
  • Crveno-crna kombinacija idealna je za privlačenje pozornosti, a to je potvrdila i ova prolaznica zagrebačkim ulicama
  • Posebno su se isticale crvene čizme iznad koljena koje je odjenula uz crveni kaput i spojila s crnim modnim detaljima

Jesi li znala da se crveno-crna modna kombinacija nekoć smatrala nepoćudnom? Naime, ženstvenim odjevnim komadima smatrali su se oni neutralnog kolorita, budući da se vjerovalo kako se u njihovoj suptilnosti krije elegancija i profinjenost.

Crveno-crna kombinacija je potpuna suprotnost tome. Odnosno preciznije rečeno, ova kombinacija boja uspješno privlači, ali i zadržava poglede. A kad smo kod boja, upravo ovu rado nose brojne Hrvatice, a njezinu popularnost potvrđuje i nova Zarina kolekcija.

 | Autor: Zoe Sarlija/PIXSELL Zoe Sarlija/PIXSELL

Možda vas zanima Pomno osmišljen stajling: ova je prolaznica svoju kombinaciju uskladila do nasjitnijih detalja Rubrika Moda Moda

Tvrdnju o tome kako je riječ o hrabroj i upečatljivoj kombinaciji koja će te uspješno 'izdići' iz mase, potvrdila je prolaznica koju smo objektivom ovjekovječili u šetnji centrom Zagreba.

Ona je svoj stajling bazirala na dva iznimno popularna komada u crvenim nijansama - visokim čizmama s tankom potpeticom i kaputu izvedenom u obliku mantila. Upravo je taj model "poharao" domaće ulice te kojeg mnoge dame obožavaju zbog svoje praktičnosti i ženstvenosti.

 | Autor: Zoe Sarlija/PIXSELL Zoe Sarlija/PIXSELL

Možda vas zanima Uska haljina, bundica i vrtoglavo visoke potpetice: stajling ove prolaznice nije mogao proći nezapaženo Rubrika Moda Moda

Živahni crveni 'outfit' ova brineta je upotpunila tamnim modnim dodatcima pa je tako odabrala crnu torbu, pletenu kapu i jednostavne najlonke, a našle su se tu i neizostavne sunčane naočale. Njezina odjevna kombinacija zorno dočarava kako za efektan stajling nije potrebno mnoštvo različitih modnih komada i dodataka. Je li on za tebe top ili flop?

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Zoe Sarlija/PIXSELL

Komentari 0