Moda

Bez kratkih hlača ne možemo zamisliti ljeto, a ovo je 7 načina kako ih možemo kombinirati u trendi outfite

  • Jedan od odjevnih komada koji je osnovni dio baš svake ljetne garderobe, definitivno su kratke hlače 
  • Modeli kratkih hlača stvarno su raznovrsni, a njihova se popularnost izmjenjuje ovisno o trendovima
  • S obzirom na to da je ove godine popularno nekoliko različitih modela, u nastavku donosimo kako ih kombinirati s drugim komadima za trendi outfite
  • Pročitaj također: Ako su ti dosadile traperice, ovih 8 hlača i suknji su im dostojna zamjena

Kada je riječ o komadima bez kojih ne možemo zamisliti svoju ljetnu garderobu, kratke hlače bi bile pri vrhu tog popisa. One nas za vrućih, ljetnih dana čine slobodnijima i cijelom outfitu daju određenu lakoću bez obzira na to o kojem se modelu radi. Recimo, ove su godine veliku popularnost dobile bokserice te kratke hlače na crtu dok su kratke traperice ostale vječno obožavani komad koji nosimo u svim casual prilikama. 

S obzirom na to da su se neki trendovi ove sezone prilično promijenili, u nastavku donosimo sedam načina kako stilizirati kratke hlače za zanimljive, stylish outfite. 

Bokserice i kardigan s balerinkama

Bokserice, iako puno poznatije kao dio muškog ormara, ove su godine postale jako popularne i kao ženski odjevni komad. Ovog ćemo ih ljeta nositi u raznim zanimljivim kombinacijama koje će prvenstveno biti ležerne i udobne. Dodatnu udobnost outfitu s boksericama dat će tanki kardigan koji možemo prebaciti preko ramena ako nam u u nekom trenutku postane hladno, ali i balerinke u kojima možemo provesti cijeli dan i pritom biti stylish. 

 | Autor: Instagram @kimturkington_ Instagram @kimturkington_ Foto: Instagram @kimturkington_

S obzirom na to da bokserice uglavnom dolaze u pastelnim bojama poput plave, ružičaste i lila te na sebi imaju prugice, možemo ih kombinirati s brojnim drugim bojama - od onih nježnijih, neutralnih pa sve do jarkih. Nama se baš sviđa kombinacija plavih bokserica, zelenog kardigana i crnih balerinki. 

Kratke hlače na crtu i lanena košulja

Kombinacija kratkih hlača na crtu i lanene košulje prilično je svestrana jer ju možemo nositi u raznim prilikama bilo da se radi o odlasku na posao ili druženju na kavi. Ovisno o tome gdje nosimo ovaj outfit, možemo ga zaokružiti kožnim natikačama, ravnim sandalama pa čak i sandalama na petu te zlatnim nakitom. 

 | Autor: Instagram @iesagrasielly Instagram @iesagrasielly Foto: Instagram @iesagrasielly

Bijele kratke hlače i top na jedno rame

Iako bijele hlače mnogima baš i nisu omiljene, ljeti su one jedan od osnovnih komada svake garderobe. One svakoj modnoj kombinaciji daju dozu elegancije, a ne moramo niti spominjati da se, zbog toga što su bijele, odlično slažu sa svakom drugom bojom. Tako uz bijele hlače možemo kombinirati asimetrični top na jedno rame u crnoj boji, dodati zlatni nakit i dobiti pravi outfit u 'old money' estetici. 

 | Autor: Instagram @thacianamesquita Instagram @thacianamesquita Foto: Instagram @thacianamesquita

Kratke hlače i široka majica s tenisicama

Skroz opušteni stajling dat će nam kombinacija pamučnih kratkih hlača, široke majice kratkih rukava i tenisica. Za odvažan, coolerski outfit možemo odabrati majicu omiljenog benda ili s nekim zanimljivim natpisom, a kada je riječ o tenisicama, možemo odabrati trenutno najpopularnije adidas Samba ili Gazelle u bilo kojoj boji ili starke u visokoj ili niskoj varijanti. 

 | Autor: Instagram @francescasaffari Instagram @francescasaffari Foto: Instagram @francescasaffari

Kratke hlače i prsluk od odijela 

Prsluk od odijela ove je godine postao jako popularan u ženskoj garderobi i to kao komad koji nosimo samostalno - bez košulje ili majice ispod. Jako je elegantan jer stavlja naglasak na ramena, ruke i dekolte, a u kombinaciji s kratkim hlačama na crtu, osobito ako su iz istog kompleta, izgledat će zaista moćno i ženstveno. 

 | Autor: Instagram @iesagrasielly Instagram @iesagrasielly Foto: Instagram @iesagrasielly

Kratke traperice i oversized košulja

Traperice su obavezan odjavni komad u svakom ormaru pa čak i u kratkoj verziji. Ove ćemo sezone kratke traperice najviše kombinirati s oversized košuljama koje su idealne za dane kada znamo da će vrijeme biti prilično varljivo i ne želimo riskirati da nam bude hladno ili prevruće. Košulje, naravno, trebaju biti napravljene od laganih, prozračnih materijala poput lana, a možemo ih nositi raskopčane kao dodatni sloj preko topa bez rukava ili kao samostalni komad. 

 | Autor: Instagram @sonia_dhi Instagram @sonia_dhi Foto: Instagram @sonia_dhi

Lanene kratke hlače i laneni sako

Mislimo da se već itekako može zaključiti da je lan najpoželjniji materijal svakog ljeta pa čak i ovog. Baš zato, od lana možemo složiti većinu ljetnog outfita koji se sastoji od lanenih hlača i lanenog sakoa koji možemo odjenuti preko obične majice kratkih rukava ili crop topa. Ovu laganu kombinaciju možemo upotpuniti natikačama, recimo Hermès Oran i sličnim modelima ili ravnim sandalama s tankim remenčićima. 

 | Autor: Instagram @iesagrasielly Instagram @iesagrasielly Foto: Instagram @iesagrasielly

Photo: Instagram @freyakillin

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450