Moda

Bez kojeg uzorka ne možeš zamisliti ljeto?

Sigurno si već pogodila da se radi o - prugicama! Iako ih ove sezone viđamo u svim varijantama, mi smo i dalje nekako najvjerniji baš plavo bijeloj kombinaciji boja.

Baš kao što to vole Parižanke, i mi smo prigrlile prugice kao neizostavan dio ljetne garderobe. Kombinacija plavo bijelih ili crno bijelih prugica zaštitni je znak ljeta. Takozvani marinero stil, u kojem se kombiniraju pruge sa strožim admiralskim elementima, poput zlatnih gumba, vestica V kroja (i po ljeti, jer ipak su "kreatori" ovog stila puno vremena provodili na brodu), stil je koji ne izlazi iz mode. Ako si se odlučila za samo jedan komad s uzorkom prugica, odlično će izgledati košulje na preklop, koje se mogu nositi na dvije strane: da V izrez bude naprijed ili otraga.

 | Autor: Zara, 299 kn Zara, 299 kn

Ako nisi sklona komadima koji se vežu, onda je dobar odabir klasična prugasta košulja s pomakom, koju možeš nositi uz široki remen. Ili još bolje, umjesto obične košulje, odaberi haljinu košulju koja se vežu u struku, koja će pristajati baš svakoj figuri. Također, ispod svake duže košulje možeš nositi i hlače, baš kako to rade influencerice. 

 | Autor: Zara, 299 kn Zara, 299 kn  | Autor: Mango, 169.90 kn Mango, 169.90 kn

Za ljubiteljice klasike najbolji odabir je trendi košulja haljina s vezanjem oko struka ili "wrap dress". Naime, ove haljine zbog dužine i kroja doista stoje svima. Zbog vezanja ili kopčanja na grudima vrat izgleda izduženije, a pojas oko struka čini tijelo vitkijim. Za cure koje vole pokazati noge idealne su kraće priprijene haljine, a naš je odabir pao na ovu s potpisom brenda &Other Stories. Dugi rukavi joj daju pomalo rockerski stil, pa se zato tako sjajno kombinira s gležnjačama ili nekim drugim ljetnim čizmama

 | Autor: H&M, 32 € H&M, 32 €  | Autor: & Other Stories, 18 funti & Other Stories, 18 funti

A možeš nositi i prugaste hlače,naravno! Samo bitno je uvijek pripaziti kakve pruge biraš. Okomite tanke prugice stoje baš svima, dok bi s kombiniranjem vodoravnih prugica na hlačama trebalo pripaziti. 

 

Back in Germany and enjoyed the day to the fullest with @iampamv 🥂

A post shared by Miss Mondo by Laetitia (@missmondo) on

 | Autor: Mango, 199 kn Mango, 199 kn

Cure koje vole kombinaciju udobnosti i trenda najbolje će se osjećati u kombinezonu poput ovog s potpisom Bershke. Kod ovog kombinezona je odlična njegova funkcionalnost i mogućost nošenja tog komada na različite načine. Između ostalog, može se kombinirati i s platnenim tenisicama, i sa štiklama, kao i sa cekerom i sa malom večernjom torbicom.

 

Stripes stripes stripes on sunday

A post shared by Miss Mondo by Laetitia (@missmondo) on

Ako si skroz odvažna, odlično će ti stajati prugice od glave do pete. Pri tome mislimo na prugasto odijelo koje će te učiniti gradskom coolericom. Da bi cijela priča otišla u high street verziju, možeš tom ljetnom odijelu dodati i kapu. Ako prugice možeš zamisliti samo na gornjem dijelu tijela, tu su odlične košulje na preklop, koje se mogu nositi na dvije strane: da V izrez bude naprijed ili otraga.

 | Autor: Zara, gornji dio 229 kn, donji dio 229 kn Zara, gornji dio 229 kn, donji dio 229 kn

 

Photo: Zara, H&M, &Other Stories

Komentari 0