Moda

Balenciaga šokirala novim tenisicama: Izgledaju kao da su 'preživjele' nuklearnu katastrofu - za 13 tisuća kuna!

  • Brend Balenciaga nastavlja iznenađivati svojim novim izdanjima
  • Nakon neobičnog modela košulje i Crocs natikača s potpeticom, sad je lansirana limitirana kolekcija tenisica zanimljivog izgleda
  • Naime, novi modeli tenisica Paris Sneaker dizajnirani su s rupama i poderotinama

Modni brend Balenciaga trenutno popularan „iznošeni“ look odveo je na novu razinu novim modelom tenisica Paris Sneaker. Prema opisu na službenoj stranici Balenciage, "prenamijenjeni klasični dizajn predstavlja atleticizam sa sredine stoljeća i bezvremensku casual obuću". Tenisice mnogima neshvatljivog, oronulog dizajna dolaze u bijeloj, crnoj i crvenoj boji s bijelim đonom.

Službene fotografije Balenciagine kampanje zapravo prikazuju tenisice u gorem stanju nego što to uistinu jesu, iako ih svejedno krasi vidljivo namjerno iznošen izgled, poderotine i boja koja nije jednoliko nanesena. Izgledom zapravo podsjećaju na klasične Converse Chuck Taylor tenisice, odnosno omiljene "starke".

Možda vas zanima Balenciaginu flanel košulju za 6500 kuna ne možeš ni odjenuti, samo svezati oko struka Rubrika Moda Moda

No, neobični odjevni predmeti nisu nikakva novost za Balenciagu pa su tako nedavno predstavili dizajn košulje od flanela koja se može svezati isključivo oko struka te se ne može nositi poput normalne košulje, a svi su ostali iznenađeni i sa suradnjom s natikačama Crocs, koje su u Balenciaginoj verziji dobile platforme i visoke potpetice.

 | Autor: balenciaga.com balenciaga.com

Balenciaga Paris Sneaker dolazi i u "normalnoj" verziji, bez dodatnih detalja namjernih oštećenja, a prema njihovoj kampanji Paris Sneaker dizajnirana je za "cjeloživotno nošenje". Tenisice su u prodaji na Balenciaginoj službenoj stranici, a cijene se kreću od 625 dolara (oko 4650 kuna) za običan model do 1850 dolara (oko 13.200 kuna) za modele posebnog, iznošenog izgleda koji će se prodavati u limitiranom izdanju od samo 100 pari.

Paris Sneaker od jučer su dostupne za kupnju diljem Europe, dok Sjedinjene Američke Države i Bliski istok slijede 16. svibnja, Japan 23. svibnja, a zatim i ostatak svijeta.

Možda vas zanima Svi se rugaju prvim fotografijama Justina Biebera kao zaštitnog lica nove Balenciagine kampanje Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0