Moda

Antonija Blaće sjajno nosi jedan od najtraženijih kaputa ove sezone! A mi smo pronašli slične modele

  • Voditeljica Antonija Blaće pozirala je u sjajnoj modnoj kombinaciji čija je zvijezda bio smeđi kaput s pojasom
  • Ovaj model kaputa, čiji kroj podsjeća na kućne ogrtače, rado nosi i  Vojvotkinja od Sussexa
  • Budući da je riječ o modelu koji izvrsno pristaje svim građama tijela, zavirile smo u aktualnu ponudu i za tebe izabrale nove modele

Voditeljica Antonija Blaće na svom je Instagramu postavila fotografiju na kojoj pozira odjevena u sjajnu jesensku kombinaciju. Uz crne trapez hlače, crnu torbu preko ramena sa zlatnim detaljima te cipele životinjskog uzorka, voditeljica je iskombinirala smeđi kaput. Za svoj izgled primila je brojne komplimente svojih pratioca, a najviše interesa privukao je upravo kaput. Riječ je o modelu ravnog kroja kaputa u kojem se linija naglašava uz pomoć remena oko struka.

Možda vas zanima Pernate jakne ove su sezone ljepše nego ikada - pogledaj kakve smo sve modele pronašli u našim trgovinama Rubrika Moda Moda

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍁🍂🍁🍂 lišćepadić🍂🍁🍂🍁

Objavu dijeli Antonija Blaće (@antonijablace)

Kaputi koji su krojeni poput kućnih ogrtača (mantila) izvrsno pristaju ženama različite građe tijela i ubrajaju se u vrlo ženstvene odjevne komade. Ne čudi stoga što ih tako rado pri obavljanju službenih dužnosti  nosi i Meghan Markle, koja je nedavno ovjenčana titulom najutjecajnije osobe u svijetu mode.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Reserved (799,90 kuna), Zara (899,90 kuna), Stradivarius (499,90 kuna)

Možda vas zanima Pogledaj kako je Kate tek sitnim detaljem podignula cijelu modnu kombinaciju Rubrika Moda Moda

Zavirili smo u aktualnu ponudu vodećih high-street dućana i za tebe izdvojile primjerke ovog klasičnog komada koji će nadolazeće zime biti atraktivniji no ikad. Za modne ziherašice tu su modeli u crnoj, bež i sivoj boji, dok se ljubiteljice kolorita mogu odlučiti na one u crvenoj i plavoj boji. Ako se odlučiš upravo na onaj u crvenoj nijansi znaj da sigurno nećeš proći nezapaženo, a on će se istovremeno sjajno uklopiti u božićni ugođaj.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mohito (599,00 kuna), Reserved (899,90 kuna)

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0