Moda

Antonija Blaće prošetala je u kaputu koji je teško ne zamijetiti. Pronašle smo sličan

  • Novi kaput voditeljica Antonije Blaće izazvao je oduševljenje njezinih pratiteljica na Instagramu
  • Riječ je o dugom crno-smeđem kaputu životinjskog uzorka kojeg je doista teško ne primijetiti
  • Oduševile smo se kada smo u aktualnoj ponudi brenda Orsay pronašle sličan model

Voditeljica Antonija Blaće pažnju je svojih pratiteljica na društvenim mrežama privukla upečatljivom modnom kombinacijom čija je zvijezda bio dugački crno-smeđi kaput. "I tako se ja malo nekad sredim pa se šećem po parku ispred zgrade", napisala je Tonka uz fotografiju na kojoj je vidimo odjevenu u crnu haljinu uz koju je uparila spomenuti kaput i visoke crne kožne čizme.

"Kaput je top", "Prekrasna si", "Izgleda(š) odlično", "Baš si divna", "Lipo skockana", samo su neki od komplimenata koje su joj pratitelji udijelili te koji su se mogli pročitati ispod spomenute objave. Moramo priznati kako je i nas oduševio Antonijin kaput za koji smo saznale da ga je nabavila u jednom zagrebačkom butiku.

Budući da smo željele pronaći primjerak koji je šire dostupan, zavirile smo u aktualnu ponudu poznatih dućana s odjećom. Tako smo u Orsayu naišle na kaput odgovarajuće boje, dužine i uzorka. Riječ je o zebrastom kaputu klasičnog, opuštenog ravnog kroja kojeg krasi visoki ovratnik i dvoredno kopčanje s četiri gumba.

 | Autor:

Izveden je od debele dlakave tkanine s vunom, a njegova cijena iznosi 599,90 kuna. No, danas ga uz promocijski kod možeš nabaviti na sniženju od 30 posto. Svi oni kojima prodavaonica ovog njemačkog brenda nije u blizinu, kaput mogu nabaviti na njegovoj službenoj stranici. Riječ je doista o upečatljivom modnom komadu!

Photo: miss7/instagram/pr

Komentari 0