Moda
Antonija Blaće

Antonija Blaće otkrila koja joj je najdraža haljina: "Nosit ću je još 100 puta!"

  • Nekima je to kožna jakna ili sako, nekima traperice, a nekima haljina, no svi imamo omiljeni komad odjeće u garderobi koji nam je najdraži
  • Voditeljica Antonija Blaće podijelila je na Instagramu koja je njena najdraža haljina kojoj se uvijek vraća
  • Riječ je o predivnoj šarenoj haljini brenda Y.A.S!

Svi u svojem ormaru imamo nekoliko odjevnih komada koji su nam draži od ostalih te samo čekamo priliku kad ih ponovno možemo odjenuti. Sa svojom najdražom haljinom na svojem se Instagram profilu pohvalila i poznata voditeljica Antonija Blaće.

Predivnu viskoznu midi haljinu brenda Y.A.S, model Yashanoi, Antonija je a fotografiji kombinirala uz jednostavne bijele sandale s remenčićima, uz opis "malo proljetnih boja za jesenske dane", budući da se na haljini prelijevaju lijepe ružičaste, narančaste, plave i bijele nijanse. Uz fotografije je označila i svoj 'glam team' zaslužan za ovaj look.

Y.A.S haljina Yashanoi | Autor: y-a-s.com y-a-s.com Y.A.S haljina Yashanoi

Na kraju je dodala "Obožavam ovu haljinu i nosit ću je još 100 puta, baš me briga da se 'ponavljam'. Imate li neki svoj komad koji čuvate godinama i uvijek mu se vraćate?", upitala je još Antonija svoje pratitelje, koji su u komentarima pohvalili njen odabir haljine.

Antonija Blaće | Autor: Pixsell Pixsell Antonija Blaće

Model haljine Yashanoi trenutno se prodaje po cijeni od 515 kuna na službenoj stranici brenda, a da poznata voditeljica ovu haljinu stvarno obožava nositi, dokazuje i činjenica da ju je odabrala i za veliki miss7 party u svibnju ove godine!

Možda vas zanima Mohito ima divnu boho haljinu za jesen koja bi lako mogla postati naša omiljena Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell

Komentari 0