Moda
Anita Dujić

Ovi chic modni dodaci upotpunili su sivo-crnu kombinaciju Anite Dujić

  • Tamnije, zagasite boje uvijek su dobar izbor za zimsku odjevnu kombinaciju, a Anita Dujić svojoj je uzorcima i teksturom dodala zanimljiviju dimenziju
  • Dodavanjem ovakvih detalja u outfit on odmah postaje više stylish i posebniji!
  • Mikro model popularne prošivene torbice brenda COS, sive najlonke s uzorkom te balerinke ukrašene metalnim detaljem dodaci su kojima je podigla svoj dnevni look u sivoj i crnoj boji

Sve nijanse sive te bezvremenska i uvijek elegantna crna boja neki od najčešćih tonova koje biramo za svoje zimske outfite, posebno kad se radi o modnim dodacima. U lookovima u kojima takve boje prevladavaju, uvijek ih možemo učiniti zanimljivijima dodavanjem tekstura i miješanjem materijala, raznim detaljima na cipelama ili torbici, kao i efektnim uzorcima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANITA (@anita__dujic)

Upravo se ovom spretnom formulom poslužila Anita Dujić u svojem dnevnom outfitu koji se sastojao od oversize kraćeg Mango kaputa špricanog uzorka te efektnih modnih dodataka.

Uz jako trendy COS prošivenu torbicu u mikro modelu od glatke kože, koja je osvojila modne influencerice, Anita je nosila i kožne H&M balerinke s otvorenom petom i kvadratnim vrhom te tankom zlatnom metalnom kopčom s prednje strane. S ravnim cipelama kombinirala je Calzedonia hulahupke s kašmirom, u predivnoj sivoj nijansi i s velikim rupičastim uzorkom rombova.

Možda vas zanima Kako nositi šljokičastu suknju pokazale su nam domaće cure - izgleda da ide uz sve! Rubrika Moda Moda

COS prošivena torba | Autor: COS COS Foto: COS, prošivena mikro torba (150,00 eura) Calzedonia najlonke | Autor: Calzedonia Calzedonia Foto: Calzedonia, hulahupke s kašmirom s velikim rupičastim uzorkom rombova (16,50 eura) H&M balerinke | Autor: H&M H&M Foto: H&M, kožne balerinke s otvorenom petom (64,99 eura)

COS torbica, čija je cijena 150 eura, kao i balerinke od 64,99 eura te hulahupke, dostupne i u crnoj boji, mogu se još uvijek pronaći na službenim stranicama brendova!

Možda vas zanima Nakon trenda crvenih najlonki, čini se da stiže trend bijelih, sudeći po outfitima Paule Sikirić Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @anita__dujic

Komentari 0