Moda

Kako nositi šljokičastu suknju pokazale su nam domaće cure - izgleda da ide uz sve!

  • Šljokice su motiv koji u prosincu pronalazimo na svi odjevnim predmetima
  • Nas su oduševile šljokičaste suknje iz kojih vrišti novogodišnje raspoloženje 
  • Kako kombinirati šljokičaste suknje pokazale su nam influencerice Slađana Ostić, Pamela Badžek, Matea Miljan i Antonija Mišura Sandrić

Prosinac je mjesec kada ne možemo biti "overdressed" i kada izlazimo iz comfort zone - barem što se tiče outfita. Šljokičaste suknje upečatljivi su komadi zahvalni za kombiniranje, a kako ih nositi, učili smo od najboljih - domaćih influencerica Slađane Ostić, Pamele Badžek, Matee Miljan i Antonije Mišure Sandrić

Možda vas zanima Povratak trenda: šljokičaste suknje se naveliko nose, i to ne samo za blagdane! Rubrika Moda Moda

Slađana Ostić

Slađana je dugu šljokičastu suknju iz Manga kombinirala s crnim sakoom, crnim štiklama sa kristalićima, crnim hulahopkama i srebrnom torbicom. Obožavamo kombinaciju crne boje i šljokica - jednostavno, elegantno i upečatljivo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Badžek (@august_xvi)

Nema boljeg opisa ove kombinacije od onoga ispod Pameline objave: me in December: “Make it neutral and elegant but festive.” Pamela je zlatnu šljokičastu suknju kombinirala s beige puloverom i smeđim štiklama s upečatljivom petom. Cijeli outfit je iz Max Mare. Sjedi 5! 

Matea Miljan putem reelsa pokazala je kako kombinirati dugu šljokičastu suknju iz Manga u raznim stilovima... Ovo je pravi dokaz da šljokice idu uz sve! 

Antonija je dokazala da zlatna šljokičasta suknja može biti i dnevni outfit, a obožavamo je u kombinaciji sa sivim sakoom i Inuikii čizmama. 

Možda vas zanima Ova plisirana suknja i još k tome na točkice naš je novi predmet žudnje Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @august_xvi

Komentari 0