Moda

Angelina blista u crnoj haljini

Angelina Jolie prošetala je u nedjelju, 2. lipnja uz svog partnera Brada Pitta crvenim tepihom na predstavljanju njegovog novog filma "World War Z" u Londonu. U minimalističkom crnom izdanju izgledala je odlično i vrlo samouvjereno.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Poznata glumica ja za ovu prigodu odabrala styling kojem je vjerna već godinama i kojeg odlično nosi. Ovoga puta odabir je bila elegantna duga crna haljina modne kuće Saint Laurent. Haljina ima zanimljiv drapirani gornji dio s prozirnim materijalom ispod grudi, a prema krajevima se lagano širi i pada. Angelina se odlučila za minimalističko izdanje, tako da je od detalja uskladila samo dvije tanke narukvice i naušnice.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images,Pixsell, Davor Puklavec/Pixsell Gulliver Image/Getty Images,Pixsell, Davor Puklavec/Pixsell

Kosa je raspuštena i lagano prebačena na jednu stranu, dok je make up vrlo decentan i prirodan. Oči su blago naglašene crnom olovkom, dok je na usnama sjajilo u roskastoj nijansi. Samo lagani dodir rumenila broje breskve je dovoljan za prirodan look koji se odlično uklopio uz čitav styling.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images,Pixsell, Davor Puklavec/Pixsell Gulliver Image/Getty Images,Pixsell, Davor Puklavec/Pixsell

Brad Pitt se također odlučio za potpuno crni styling uskladivši crno odijelo i majicu. Ovo je bilo glumičino prvo javno pojavljivanje otkako je otkrila da je prošla kroz dvostruku mastektomiju. Haljina je isticala odličnu liniju, a Angelina je naprosto blistala, ne skidajući osmijeh s lica koji je uvijek najbolji modni dodatak.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: Gulliver Image/Getty Images,Pixsell, Davor Puklavec/Pixsell

Komentari 0