Moda
Ana Bacinger

Ana Bacinger nosi haljinu iz kolekcije brenda Mona, savršenu za proljeće

  • Cvjetni uzorak na haljinama savršen je proljetni modni spoj, a brend Mona ima predivne nove modele haljina koje krasi cvjetni print u raznim bojama
  • Ženstveni model u ljubičastoj boji odabrala je i Ana Bacinger i savršeno kombinirala uzorak cvijeća u crvenoj boji s crvenim ružem na usnama
  • Uz haljinu koju nosi Ana, izdvojile smo i ostale cvjetne modele mini, midi i maksi haljine iz nove Monine kolekcije

Ženstvene siluete haljina od laganijih materijala ugodnih za nošenje idealan su izbor za proljeće, a pogotovo kad ih krasi uzorak sinoniman ovom godišnjem dobu, a to je naravno cvjetni print u bilo kojem obliku.

Klasičan uzorak koji ne možemo izbjeći na proljeće nalazi se i u novim modelima haljina brenda Mona, koje dolaze u raznim kombinacijama boja te s različitim cvjetnim printevima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bacinger (@anabacinger)

Jedan od novih modela nosi i Ana Bacinger i to midi haljinu u ljubičastoj boji, s visokim ovratnikom i zanimljivim nabranim detaljem na sredini. Haljina dugih rukava po sebi ima velike cvjetne motive i lišće u crvenoj, narančastoj, tamnoplavoj, tamnozelenoj i tamnoljubičastoj boji, a Ana ju je kombinirala u chic looku s crvenim cipelama s niskom blok potpeticom i otvorenom petom i Sézane Milo torbicom te crvenim ružem na usnama!

Mona haljina cvjetnog uzorka | Autor: monaonline.com monaonline.com Foto: monaonline.com, cvjetna maksi haljina (198,90 eura)

haljine u stilu 60-ih Možda vas zanima Povratnički trend haljina u stilu 60-ih godina, ovog je proljeća dobio osvježenu varijantu Rubrika Moda Moda

Uz ovaj ljubičasti model od mješavine viskoze, u novoj kolekciji brenda Mona nalazi se još nekoliko prekrasnih modela većinom od viskoze, koje također krasi cvjetni uzorak u ružičastim, narančastim, zelenim i drugim divnim nijansama. 

Mona haljina cvjetnog uzorka | Autor: monaonline.com monaonline.com Foto: monaonline.com, mini cvjetna haljina (243,90 eura)

Mini model košulje haljine, koji dolazi i s dodatkom širokog remena s velikom drvenom kopčom, čini nam se i kao idealan dodatak ljetnoj garderobi, a drugi duži modeli bit će idealan odabir za svečane prilike u nadolazećim mjesecima!

Mona haljina cvjetnog uzorka | Autor: monaonline.com monaonline.com Foto: monaonline.com, cvjetna maksi haljina (176,90 eura) Mona haljina cvjetnog uzorka | Autor: monaonline.com monaonline.com Foto: monaonline.com, midi haljina s printom (165,90 eura) Mona haljina cvjetnog uzorka | Autor: monaonline.com monaonline.com Foto: monaonline.com, cvjetna maksi haljina (276,90 eura)

Foto: Stradivairus, top s točkicama koji se širi u balon oblik Možda vas zanima Haljina, top ili suknja? Ili sve troje? 3 komada s točkicama iz Stradivariusa slatka su k'o šećer Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @anabacinger

Komentari 0