Moda

Adriana Đurđević u riskantnom modnom trendu koji su proslavile sestre Hadid

  • Adriana Đurđević osvojila nas je svojom modnom kombinacijom
  • Uspješno je spojila naizgled nespojive komade
  • Prigrlila je trend koji su proslavile sestre Hadid

Adriana Đurđević, diplomirana pravnica iz Dubrovnika i djevojka našeg srebrnog nogometnog reprezentativca Duje Ćalete-Cara, neprestano nas oduševljava svojim stilom, koji je sve, samo ne jednostavan. Ovoj atraktivnoj brineti ne može promaknuti ni jedan novi trend na modnoj sceni, a uspješno je svladala i jedan od najriskantnijih. Riječ je o spoju sportskih komada s elegantnima

Možda vas zanima Najvažnija stvar koju snažne, samopouzdane žene imaju (i znaju sačuvati) Rubrika Life&style Life&style

Trend su proslavile sestre Gigi i Bella Hadid, a vrlo brzo prigrlile su ga i brojne druge svjetske i domaće trendseterice. Jedna od njih je i Adriana, koja se odvažila na ovaj hrabri modni odabir tijekom boravka u Monte Carlu, mjestu luksuza i glamura.
 

 

Monday. 🌼 #montecarlo #monaco #monday #ootd #montecarlocasino

Objavu dijeli Adriana Đurđević (@adrianadurdevic)

Sjajnu zelenu trenirku s bijelim crtama i gumbima duž nogavica uparila je s robusnim sportskim tenisicama s debelim đonom i bijelo-zelenim sportskim čarapama, a uz to je sjajno uklopila elegantnu bundu svijetlog krzna i upečatljivu torbicu. 

Možda vas zanima Kolegica ti je postala prijateljica? Sve zamke prijateljstava na poslu i kako ih izbjeći Rubrika Život Život

Ova zanosna Dubrovčanka do sada je pokazala da je nepogrešiva kada je moda u pitanju i da joj ne nedostaje hrabrosti u kombinacijama, koje često želimo iskopirati od glave do pete.

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0