Moda

7 modnih komada koje krademo iz muških ormara

Jesi li znala da su neki od najomiljenijih komada brojnih fashionistica kupljeni upravo na muškim odjelima high-street trgovina?! Da - i ti trebaš.

Toliko toga smo im već "popalile" iz ormara: hoodie majice, odijelo, tenisice, košulje,... Ne znamo zašto, ali njihovi ormari nas privlače kao magneti! Nema šanse da barem jednom u životu svojem muškarcu (možda čak i bratu ili tati!) nisi otela nešto što mu je do jučer visilo u ormaru. Pogotovo ako ti je dečko super stajliš. I u tome nema ništa loše, dapače - muški ormari skrivaju dragulje koje ne želiš propustiti. O čemu točno pričamo? Otkrivamo u nastavku...

Kapa

Beanie kape su nam daleko najdraže u ovo doba godine, a odmah nakon njih slijede super fora šilterice. Trebamo li uopće spomenuti muški fedora šešir? Otimamo ga odmah!

 

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

Čarape

Ne znamo je l' se to samo nama čini, ali muškarci imaju tako cool čarape da ih odmah želimo oteti. I zašto ne bismo? Točkice, pruge i kombinacije boje na muškim čarapama nadmašili su sve naše modele u ormaru i ako ti trebaju neke fora čarapice koje će izvirivati iz čizmica - znaš gdje ih potražiti. 

Možda vas zanima U ovih 6 komada trebaš (i ne trebaš!) uložiti puno novaca Rubrika Moda Moda

Košulja

Dobru košulju iz ormara svojeg muškarca lako možeš pretvoriti u haljinu. Sve što ti treba jest dobar remen za struk i čizme iznad koljena. Nama je najdraža prugasta, ali možeš odabrati materijal, print i dužinu koja se tebi najviše sviđa. Ma on će preživjeti bez jedne košulje, zar ne?

 

Objavu dijeli Bella Hadid (@bellahadid)

Kožna jakna

Osim ako ne nosi šest brojeva veću, slobodno mu ponekad "posudi" kožnu jaknu. Na muškim odjelima high-street trgovina obično nalazimo najbolje bikerske jakne, a kako trenutno vladaju baggy modeli - ima li bolje od muške?!

Možda vas zanima 15 predivnih kaputa ispod 500 kuna Miss7 Instant articles

Puloveri i hoodie majice

Budimo realni, sigurno imaš barem jedan muški hoodie koji si otela svom (bivšem) dečku... Osim što je ovo daleko najudobniji komad iz njegova ormara ujedno je i najkulerskiji! Ako može RiRi, možemo i mi. 

 

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

Kardigan

Tražiš oversized kardigan? U ormaru tvojeg dečka se nalaze odlični komadi koje možeš iskoristiti. Plus: mekaniji su od naših, veći, a samim time i - udobniji. 

Možda vas zanima Jesi li znala ovih 7 modnih trikova za vitkiji izgled? Rubrika Moda Moda

T-shirt

Ako je malo duži, t-shirt može biti još jedna odlična zamjena za haljinu. I još jedan odličan komad iz muškog ormara! Ljeti ju možeš kombinirati na kratke hlačice i tenisice, dok nam se zimi sviđa u varijanti na čizme iznad koljena. Hvala, dečki!

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0