Instant articles

15 predivnih kaputa ispod 500 kuna

...jer je investicija u novi kaput uvijek dobra zamisao! A ovim genijalnim, super povoljnim komadima nećeš moći odoljeti.

Već znaš da volimo dobar modni ulov. Pogotovo kada je ovako trendi, moderan i - totalno poželjan! Sve cure na striktnom budžetu biti će nam itekako zahvalne jer smo upravo pronašli 15 genijalnih kaputa do 500 kuna, bez kojih (doslovno) nema zime. Bez obzira na tvoj modni ukus, stil i izričaj, pronaći ćeš nešto za sebe, a tvoj bankovni račun neće baš previše patiti. Kako nam je dobar kaput prijeko potreban u hladnijim zimskim mjesecima, nema razloga da ne investiraš u jedan komad koji ćeš nositi kroz cijelu sezonu. 

Klasični crni kaput svakako je jedan od standardnih, klasičnih komada koji će te spasiti u svim jesensko-zimskim prilikama. Bez obzira na kombinaciju, crni kaput ide uz sve, prema tome ne pretjerujemo kad kažemo da je zaista must-have bez kojeg niti jedna stajliš zima nije potpuna. 

 | Autor: miss7 miss7 Stradivarius (500 kuna), H&M (450 kuna), H&M (450 kuna)

Ove sezone posebno su popularni takozvani "čupavci". Meki kaputi od imitacije krzna te čupavci koje liče na medvjeđu dlaku apsolutno su pokorili sve naše omiljene high-street trgovine, a ako si u potrazi za jednim ovakvim komadom, onda će te razveseliti činjenica da za jedan ovakav ne moraš izdvojiti jako puno novaca. 

Možda vas zanima 20 najboljih plišanih kaputa iz kojih se ne skidamo ove zime Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 H&M (450 kuna), Zara (400 kuna), H&M (450 kuna)

Sivi kaput je idealan odabir za sve cure koje većinu jeseni i zime provedu u all-black kombinacijama te će na ovaj način "razbiti" svaku monotonu kombinaciju. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara (400 kuna), H&M (450 kuna), Zara (300 kuna)

Šareni kaput je zimski modni statement koji je u proteklih nekoliko sezona zavladao modnim pistama, StreetStyle scenom te ormarima svih poznatih svjetskih trendseterica. Zima nije rezervirana samo za zagasite boje i tamne kombinacije, a ovi komadi to su nam uspješno i dokazali...

Možda vas zanima Da je Crvenkapica stvarna, nosila bi ovakve kapute Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 Mango (450 kuna), H&M (450 kuna), Mango (450 kuna)

Smijemo ti predložiti jedan pastelni kaput kao zlatnu sredinu između neutralnih komada i šarenih modela? Pastelne boje nikad neće izgledati zastarjelo ni dosadno, a jednako će podići kombinaciju kao i neki puno jarkiji modeli. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara (400 kuna), Mango (400 kuna), Zara (400 kuna)

Photo: instagram @taytay_xx

Komentari 0