Moda

6 zanimljivih staylinga koje smo kamerom uhvatili na zagrebačkim ulicama

  • Sunčani dani izmamili su brojne građane na ulice 
  • Pronašli smo 6 zanimljivih stylinga u kojima su djevojke zablistale
  • Na ulice su se vratile boje, a ima i zanimljivih modnih dodataka

Pojavom sunca nakon brojnih sivih i tmurnih dana, sve je zasjalo. Samim time napunile su se i gradske ulice, a centrom Zagreba djevojke su prošetale u trendovskim komadima. Vedre boje, karirani uzorak, koraljna boja, kožne hlače samo su neki od tih komada, a u nastavku pogledaj kako su ih djevojke uklopile u svoj styling.

Možda vas zanima Što kaže horoskop, koji parfem najviše odgovara tebi, a koji tvom muškarcu? Rubrika Beauty Beauty

Boje

Jedan od trendova najavljenih za proljeće svakako su boje i to što više boja. Izgleda da ova djevojka prati trendove, a vjerojatno ima nešto i u sunčanom danu koji je poslužio kao inspiracija. Za šetnju gradskim ulicama izabrala je tamnoplavi kratki baloner ispod kojeg je svijetlo plava majica, a naziru se i kratke traper hlače. Cjelokupni styling začinila je žutim najlonkama i ruksakom te cipelama u boji crnog vina, a kao točku na i oko vrata je ležerno stavila šal u žutoj, bijeloj, crvenoj i plavoj kombinaciji. Moramo priznati kako je ovo odvažna kombinacija koja joj pristaje i donosi vedrinu na ulice. 

 | Autor:

Sivi karirani uzorak

Ova crnka ostala je vjerna klasici te je styling bazirala na sivoj, crnoj i plavoj boji. Za sive karirane hlače rekli bi da su nositelj cjelokupne kombinacije, a super su komad u ormaru jer ih se lako može ukomponirati uz gotovo sve vrste obuće. Ova djevojka odabrala je i svijetlo plavu košulju koja je u skladu s nešto tamnije plavim šeširom. Crnom torbom i dugim crnim kaputom dala nam je do znanja da je fan klasike, a bijele oksfordice su također jedan od klasičnih pari obuće koji odgovara i hlačama i suknjama kao i haljinama. 

 | Autor:

Bež

Pisali smo kako je ova boja preplavila trgovine i da je ove sezone zamijenila klasičnu crnu boju. Naravno, u pitanju je bež, a ovaj kaput baš te boja spada u klasike koji su uvijek u trendu. Ova plavuša igrala je na klasiku pri odabiru stylinga, no moramo priznati da joj odlično pristaje. Odabrala je klasičnu bijelu košulju i skinny tamne plave traperice, a crnim remenom je naglasila struk. Izabrala je i trendi maslinasto zelene gležnjače od brušene kože, a preko tijela je prebacila tamnosmeđu torbicu s detaljima. Sve to izvrsno se uklopilo uz THE komad cijelog stylinga- kaput.

 | Autor:

Kožne hlače

Iako na fotografiji ove dvije djevojke vidimo i druge trendi komade, kožne hlače su nam posebno zapele za oko. Ove sezone one su jedan od ključnih komada koji vidimo na gotovo svakoj djevojci, a vrlo su jednostavne za kombinirati. Desna djevojka ih je kombinirala uz crveno-crnu prugastu majicu i još jedan velo popularan dodatak - Gucci remen. Obula je niske buce s potpisom Isabel Marant, a sve to je upotpunila kratkom svijetlo smeđom bundicom. Njezina prijateljica se odlučila za trapez  plave traperice koje su joj lijepo izdužile nogu te jednostavnu, bijelu vestu. Bijelu jaknu je prebacila preko ruke, dok se ispod traperica naziru crne cipele u špic, a na ramenu crvena torbica.

 | Autor:

Boja godine

Otkad je koraljna boja krajem 2018. godine proglašena Pantone bojom godine, znali smo da ćemo ju često viđati na djevojkama koje prate trendove. Nismo dugo morali čekati, a kaput trendi brinete nas je oduševio. Cijelu crnu kombinaciji je podigao i istaknuo ju iz mase. Ispod kaputa nalazi se jednostavna crna majica sa zvonolikim rukavima, lagano poderane crne traperice te crne lakirane gležnjače sa zlatnim kopčama. Odmah nam se svidjela i mala crna torbica neobičnog oblika koja je bila oko zapešća ove djevojke. Dodatni detalj su bijele naušnice s detaljima te okrugle naočale s kojima je začinila cijelu kombinaciju. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Karirani uzorak

Iz sezone u sezonu karirani uzorak ne izlazi iz mode te je zahvalan za kombiniranje. S tim se vjerojatno slaže i dama sa slike koja je upravo njega, u plavoj boji, odabrala kao glavni komad svog stylinga. Svijetloplava haljina dužine ispod koljena lijepo se vijorila ispod klasičnog crnog kaputa srednje dužine. Brineta je obula i crne gležnjače od brušene kože s kopčom oko zgloba, a preko ramena je prebacila manji ruksak u trendovskoj bež boji. 

 | Autor:

Možda vas zanima Kriterij je čudan, ali postoji 6 osobnosti frajera. Koji je tvoj? Rubrika Life&style Life&style
Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0