Moda

6 outfita koje Kristen Bell nosi u hit seriji 'Nitko ovo ne želi' - žele svi. Evo kako ih rekreirati

Od kada je prije nekoliko dana stigla na Netflix, serija 'Nobody Wants This' odnosno 'Nitko ovo ne želi', ne skida se s ljestvice najgledanijih. Serija je snimljena prema istinitoj priči iz života njezine kreatorice Erin Foster i govori o tome kako se zaljubila u svog sadašnjeg supruga Simona Tikhmana. Glavnu žensku ulogu u seriji ima Kristen Bell, glumi Joanne koja se zaljubljuje u nevjerojatnog Noaha koji je pritom i rabin, a glumi ga Adam Brody. Serija prati priču o dvoje ljudi izgrađenih osobnosti i karijer čiji životi nemaju baš ništa zajednično. Ali kako to obično biva, ljubav često pobjeđuje sve razlike.

I dok je serija pravo osvježenje u svijetu brojnih reality uradaka, nama je osim priče za oko posebno zapela modna strana serije. Kristen Bell nosi veoma zanimljive i šarene modne kombinacije koje bismo rado prekopirali u stvarnom životu.

Kristen Bell Možda vas zanima 'Nobody Wants This', s Kristen Bell i Adamom Brodyjem, Netflixova je rom-com serija koju stavljamo u podsjetnik Rubrika Life&style Life&style

Boje odjeće u ovoj seriji nisu slučajne, pa tako Kristen Bell, odnosno Joanne i njoj bliski ljudi nose pastelne i jarke boje, dok Adam Brody, odnosno Noah, nosi tamnije i dublje tonove. Kada se njihov svijet krene ispreplitati, i Noah se počne drukčije odijevati. Kako je objasnila stilistica serije, Negar Ali Kline, boje koje nosi Joanne su u skladu s njezinim životom, samopouzdanjem i samouvjerenošću kojoj zrači. Nama se kombinacije koje je nosila Kristen Bell baš sviđaju, pa smo ih odlučili prekopirati s komadima iz high street ponude. Ako ti nedostaje modnih kombinacija za jesen 'Nitko ovo ne želi' može biti odlična inspiracija.

Crvena kombinacija suknje i kardigana

 | Autor: Adam Rose/Netflix Adam Rose/Netflix Foto: Adam Rose/Netflix

Kombinacija o kojoj najviše razmišljamo svakako je ona u kojoj Kristen Bell nosi crvenu suknju i kratko rezani kardigan prilikom dolaska u Sinagogu - gdje je tako odjevena doista bila šaka u oko, svi su je primijetili. Riječ je o suknji brenda Reformation te kratko rezanom kardiganu u odgovarajućoj boji i crnoj By Far torbi. Suknja se odmah rasprodala, ali pronašli smo zamjenu za istu.

 | Autor: Foto: Reformation, crveni kardigan (228 eura)

 | Autor: Foto: H&M, crvena suknja (24,99 eura)

 | Autor: Foto: by Far, crna torba (470 eura)

Crni body otkrivenih ramena

 | Autor: Adam Rose/Netflix Adam Rose/Netflix Foto: Adam Rose/Netflix)

Joanna je ovaj look izabrala za večeru na kojoj se sasvim slučajno susrela s Noahom, a upravo je ovakav body nešto što bismo i same nosile. Osim zavodljivih golih ramena, body Abercrombi & Fitch ima mesh prozirnu tkaninu na rukavima. Baš nam se sviđa. 

 | Autor: Abercrombie & Fitch Abercrombie & Fitch Foto: Abercrombie & Fitch, crni body (45 eura)

Svijetloplava haljina

 | Autor: Adam Rose/Netflix Adam Rose/Netflix Foto: Adam Rose/Netflix

Kad se Joanne i njezina sestra pojave na bar micvi, njihove haljine šalju jasnu poruku. Koliko god ih Noina obitelj pokušavala razdvojiti, srce jednostavno želi ono što želi, a to je Joanne u svijetloplavoj haljini brenda Alex Perry. Izgleda wow! Moramo priznati da smo bili skeptični jer je boja sve samo ne diskretna, ali izgleda fenomenalno. Haljina je trenutno na popustu na MyTheresi, i da trebaš ju!

 | Autor: Foto: MyTheresa/ Alex Perry (prije 970 eura - sada 582 eura)

Bijela haljina koja otkriva ramena

 | Autor: Adam Rose/Netflix Adam Rose/Netflix Foto: Adam Rose/ Netflix

Još jedna Reformation haljina koju je Kristen Bell nosila upravo je ova bijela uska haljina otkrivenih ramena. I ona je, nažalost, rasprodana, ali pronašli smo sličan model. Iako je na prvu proljetni komad, uz dobre čizme i kožnu jaknu, možeš je nositi i tijekom ovakve tople jeseni kao što je ova.

 | Autor: Reformation Reformation Foto: Reformation. Butterfly haljina (348 eura)

Zelena jesenska kombinacija

 | Autor: Adam Rose/Netflix Adam Rose/Netflix Foto: Adam Rose/ Netflix

Na druženju s mamom i sestrom Joanne se odluči odjenuti zelenu kombinaciju koja je kao stvorena za jesen. Njezine hlače u širokom stilu te spoj majice i kardigana s uzorcima zabavan su način osvježavanja jednolične kombinacije. Kristen Bell nosi hlače Jesse Kamm brenda i prugasto pletivo A.L.C.

 | Autor: Foto: A.L.C., pletivo (78 eura)

 | Autor: Foto: Jesse Kam (443 eura)

Kardigan s detaljima

 | Autor: Adam Rose/Netflix Adam Rose/Netflix Foto: Adam Rose/ Netflix

Joanne je nosila prekrasan Ralph Lauren Fair-Isle kardigan koji zrači luksuzom i elegancijom. Iako je i on, očekivano, rasprodan, pronašli smo sličan model na Revolveu.

 | Autor: Foto: Revolve/ Nation LTD, kardigan (420 eura)

 

Photo: Adam Rose/Netflix

Komentari 0