Life&style
Kristen Bell

'Nobody Wants This', s Kristen Bell i Adamom Brodyjem, Netflixova je rom-com serija koju stavljamo u podsjetnik

  • U svoj rujanski popis za gledanje svakako unesi nadolazeću Netflixovu seriju, romantičnu komediju 'Nobody Wants This'
  • U seriji glume O.C. zvijezda Adam Brody te Kristen Bell kao glavni par
  • Otkrit ćemo ti što sve dosad znamo o ovoj seriji 

Kolegica Adama Brodyja iz serije The O.C., Erin Foster, koja je imala malu ulogu buntovne Heather u trećoj sezoni, stvorila je seriju temeljenu na vlastitoj ljubavnoj priči – posebice na vlastitom iskustvu kada se zaljubila u svog muža Židova. 

„Ova se serija temelji na jedinoj dobroj odluci koju sam ikad donijela: zaljubiti se u finog židovskog mladića“, rekla je Erin za Netflixov TUDUM. „Ali, shvatila sam da je biti sretan puno teže nego biti jadan. Dakle, stvorila sam ovu seriju temeljnu na svemu zbog čega pronalaženje prave osobe može biti tako teško. 'Nobody Wants This' ('Nitko ovo ne želi'), ali mi želimo, a to je sve što je važno.”

Evo svega što do sada znamo o seriji 'Nobody Wants This'.

Radnja serije 'Nobody Wants This'

Netflixov sinopsis glasi: “Noah, koji bi trebao postati rabin i koji je navikao igrati na sigurno, vidi kako mu se život počinje mijenjati kada upozna Joanne (Kristen Bell), brutalno iskrenu i provokativnu ženu. U komediji se postavlja pitanje jesu li planovi ovog dvojca sada potpuno izokrenuti - ili se konačno spajaju?"

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, serija Nobody Wants This

Serija će zabilježiti Noahovu i Joanneinu „nevjerojatnu vezu". Bellin lik Joanne opisan je kao „žena koja vodi vlastiti podcast i također piše knjigu koja opisuje njezine izlaske i spojeve", koja upoznaje Noaha, „šarmantnog muškarca koji je zapeo na svom putu i navikao je igrati na sigurno". Susret s Joanne „poništio je njegov plan sigurnog života". Volimo romantične komedije u kojima se suprotnosti privlače. 

serija Good Girl's Guide to Murder Možda vas zanima Odlična, punokrvna krimi serija 'A Good Girl's Guide to Murder' u jednom se danu popela na 1. mjesto Netflixa Rubrika Life&style Life&style

Glumačka postava serije 'Nobody Wants This'

Uz Kristen Bell i Adama Brodyja u seriji će još glumiti Justine Lupe, Jackie Tohn, Timothy Simons, Michael Hitchcock, Paul Ben-Victor, Sherry Cola, Shiloh Bearman, Stephanie Faracy, Tovah Feldshuh i Emily Arlook.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Brody (@ohadambrody)

Deset epizoda serije pojavit će se na Netflixu 26. rujna. Nažalost, još nije objavljen trailer, nego samo jedna fotografija kao teaser. 

2. sezona Igra lignje Možda vas zanima Nema više nagađanja, Netflix je konačno objavio kad točno stiže druga sezona 'Igre lignje' Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Ok