Life&style
zeleni kauč

Ove kaučeve obožavaju slavni, evo kakve imaju JLo, Kirsten Bell, Emily Ratajkowski

  • Kauč u raskošnoj boji jednostavan je i efektan način podizanja svakog interijera
  • Posebnu atmosferu stvaraju modeli kauča u it boji sezone, zelenoj
  • Kristen Bell, Emily Ratajkowski, a sad i Jennifer Lopez, samo su neke od slavnih zvijezda koji su popratili ovaj trend u svojim domovima

Kauči i sofe jedan su od najvećih komada namještaja koje pažljivo biramo prilikom uređenja prostora. Osim što je koristan i često korišten, kauč može biti i pravi statement komad namještaja u interijeru. Neobični dizajni, vedre i jarke boje i neuobičajeni materijali već su odavno tražene karakteristike među modelima kauča i sofa, a ove godine definitivno možemo vidjeti kako je trend kauča zelene boje pravi hit, a osvojio je i brojne holivudske zvijezde.

Zagasite, tamnozelene nijanse, raskošna smaragdna ili svježa mint zelena boja sve su nijanse zelene boje koje viđamo na različitim modelima kauča poznatih i slavnih kojima su odlučili ukrasiti svoj dom. Uvijek popularne verzije od baršuna prednjače na listi zelenih kauča slavnih, a u nastavku donosimo tko sve od holivudskih zvijezda kod kuće uživa na zelenom kauču!

Raskošna zelena sofa Jennifer Lopez

Latino diva obožava glamurozan i dramatičan stil pa je u skladu s tim odabrala i svoj kauč. Tamnozeleni baršunasti kauč smješten je ispred prozora u prostoriji u kojoj mu predivan kontrast daju sivo-plave lakirane police uz zid. Iako je svakako uočljiv, jednako je i sofisticiran i elegantan te dovoljno zagasite nijanse koja nije prenapadna.

zeleni kauč | Autor: instagram @jlo instagram @jlo zeleni kauč Jennifer Lopez

Kutna kadulja zelena garnitura Kristen Bell

Iako u ovom trendu zelenih kauča većinom viđamo duboke i tamne tonove u bojama ovog komada namještaja, glumica Kristen Bell odučila se za malo drugačiju, mekšu i rustikalnu verziju, u kadulja zelenoj boji. Suptilna nijansa odlično se uklapa u interijer s vintage tekstilima i drugim namještajem u prirodnim nijansama. 

zeleni kauč | Autor: Instagram @kristenanniebell Instagram @kristenanniebell zeleni kauč Kristen Bell

Možda vas zanima Staklena prostorija u ovoj 130 godina staroj kolibi najbolji je primjer novog trenda u renovacijama domova Rubrika Life&style Life&style

Mahovina zeleni kauč Mandy Moore

Mandy Moore svoj je zeleni kauč u interijer uklopila na umirujući i minimalistički način, odabravši model u neupadljivoj, mahovina zelenoj boji. Neupadljiva žuto-zelena nijansa stvara umirujuću atmosferu, zajedno s drugim krem i bijelim namještajem u prostoriji. Također, miješanje mekanih i toplih materijala poput baršuna, buklea i krznenog materijala, daje prostoriji dodatnu udobnost. 

zeleni kauč | Autor: Instagram @mandymooremm Instagram @mandymooremm zeleni kauč Mandy Moore

Zaobljena mint zelena sofa Emily Ratajkowski

Naravno, veliki zeleni kauč svakako može biti i središnji komad namještaja u dnevnom boravku, za što se odlučila i manekenka Emily Ratajkowski, koja je svoj dugačak, zaobljeni kauč u mint nijansi zelene boje kombinirala sa šarenim tepihom, apstraktnim umjetninama i cvijećem u vedrim bojama. Dnevni boravak ovim je zanimljivim komadima pretvoren u zabavnu i cool prostoriju!

zeleni kauč | Autor: Instagram @emrata Instagram @emrata zeleni kauč Emily Ratajkowski

Smaragdno zelena kutna garnitura Shay Mitchell

Slične raskošne tamnozelene nijanse kao i kauč Jennifer Lopez, glumica Shay Mitchell svoj je veliki zeleni kauč uklopila u prostoriju s tamnim zidovima i zlatnim detaljima koji se predivno ističu u inače tamnom prostoru. Udoban baršunasti kauč upotpunjen je ukrasnim jastucima u svjetlijim nijansama čime je dodana svjetlost u prostor. 

zeleni kauč | Autor: Instagram @shaymitchell Instagram @shaymitchell zeleni kauč Shay Mitchell

Možda vas zanima Zara i ove godine ima prekrasne blagdanske detalje za dom. Izdvojili smo one najljepše... Rubrika Life&style Life&style
Photo: instagram @jlo

Komentari 0