Moda

5 odličnih Zara torbi po cijeni od 130 kuna

Opće je poznato da su žene slabe na torbe gotovo jednako kao i na cipele, a odlična je vijest to što u Zari ima odličnih modela po povoljnim cijenama

Znaš što najviše volimo u Zari kada nema sniženja? Definitivno kategoriju - "special prices"! Sigurne smo da je i tebi veoma draga. A kako i ne bi bila kada su komadi iz nove kolekcije na super popustima?! 

Možda vas zanima Tražiš savršenu midi haljinu s printom? Mi smo ih pronašli 15 Rubrika Moda Moda

Ovoga puta za oko su nam zapele torbe po sniženoj cijeni od samo 129,90 kuna što je potpuno prihvatljivo za gotovo svaki džep. No, uspjele smo pronaći i modele koji toliko koštaju po redovnim cijenama.

Vrećasta torba s prošivenom ručkom

Ovaj vrećasti model dolazi u samo jednoj boji i to pravoj jesenskoj - smeđoj. Gornja ručka ima bijeli prošivom što je čini zanimljivim detaljem. Osim ručke, torba ima i prilagodivi remen za nošenje preko tijela i srednje je veličine zbog čega je veoma praktična za svakodnevne kombinacije.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Mini torbica preko tijela s mašnom

Modeli s mašnicom koštaju 129,90 kn po redovnoj cijeni. Dostupni su u dvije boje - crnoj i pink, dok su metalni detalji zlatne boje. Također imaju prilagodivi remen za nošenje preko tijela. Zbog male veličine čine se kao idealan odabir za večernje izlaske, no s njima nikako ne možeš pogriješiti ni u dnevnoj varijanti. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Vrećasta torba sa zakovicama

U Zari možeš pronaći još jedan vrećasti model po sniženoj cijeni. Ovaj je dolazi u dvije boje - senf i crnoj, Metalni detalji na torbi su srebrne boje. Kao i smeđi vrećasti model, i ovaj ima ručku i prilagodivi remen za nošenje preko tijela. Ovaj je model također odlična opcija za svakodnevne kombinacije. Za razliku od smeđe, ove su torbe puno efektnije i uočljivije zbog zakovica i ostalih metalnih detalja. Prema tome, ako želiš da se tvoja torba ističe, ova je pravi izbor!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Midi torba s patent zatvaračem

Nama je ovaj model idealan za posao i poslovne kombinacije! Osim toga, ne možemo sakriti oduševljenje crvenim modelom. Ok, i ovaj model u crnoj boji je pravi klasik, ali crvena je crvena, zar ne? Veličina torbe je srednja, nije ni prevelika ni premala. Unutrašnjost ima nekoliko pretinaca i džep, a kao i prethodni modeli, ima prilagodivi remen za nošenje preko tijela. Osim toga, ima i dvije ručke za nošenje u ruci. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Možda vas zanima NIKAD nije prerano za Božićne pulovere, a ove želimo odmah! Rubrika Moda Moda

Prošivena torbica preko tijela

Ovo je još jedan mini model torbice za večernje izlaske. Dostupan je samo u crnoj boji sa srebrnim detaljima. Torbica ima prošive s prednje i stražnje strane, kao i na preklopu za zatvaranje. Srebrna kopča daje joj notu elegancije. Također je namijenjena za nošenje preko tijela i ima prilagodivi remen. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Photo: miss7/Thinkstock/PR
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bybs

    Super torbe