Moda

NIKAD nije prerano za Božićne pulovere, a ove želimo odmah!

Ružni božićni pulover stvar je koju uredno svake godine nosimo sve ranije i ranije... Zašto? Zato što su "ružni, ali zapravo lijepi i zato što nas ODMAH bace u blagdansko raspoloženje....

Blagdansko razdoblje svake godine obilježava jedan modni komad - ružni božićni pulover. To je onaj "ružni", ali zapravo potajno lijepi komad u kojem obožavamo provoditi večeri ispred TV-a, gotovo momentalno nas baca u blagdanski mood. Nekada su "ružni božićni puloveri" stvarno izgledali kao da su došli iz ormara naših baka, ali danas dolaze u super moderniziranim varijantama i totalno ćeš ih htjeti nositi na prvi tulum koji si pozvana...

 | Autor: ASOS ASOS S lijeva na desno: ASOS (215 kuna), ASOS (215 kuna), Abercrombie&Fitch (470 kuna)

Možda vas zanima Bi li ga posjetila? Ovaj hotel slavi Božić cijele godine! Rubrika Life&style Life&style

Tipične božićne pulovere najčešće zovemo "ružnima", ali u stvari su nam predivni! Bilo da ti trebaju za neki prigodni blagdanski party ili jednostavno imaš želju uživati pod dekicom, vrijeme je da se počastiš jednim ovakvim ljepotanom. Vrijedi jedno pravilo: što kičastije, to bolje! 

 | Autor: ASOS ASOS S lijeva na desno: PrettyLittleThings (255 kuna), Brave Soul (135 kuna), ASOS (130 kuna)

Znamo, teško je odlučiti se samo za jedan komad, ali osim tipičnih "ružnih" pulovera, postoji i nekoliko prigodnih komada koje ćeš moći nositi i nakon blagdanske sezone. Božićni pulover ne mora nužno na sebi imati blagdanske aplikacije, a ovisno o svojim željama i stilu, odaberi onaj koji ćeš najlakše iskombinirati.

 | Autor: ASOS ASOS S lijeva na desno: Monki (170 kuna), Boohoo (130 kuna), ASOS (215 kuna)

Možda vas zanima WOW! Ponuda adventskih kalendara bolja je nego ikad, ovo su najljepši Rubrika Life&style Life&style

Svake godine se iznova iznenadimo kreativnim idejama naših omiljenih high-street brendova koje u sklopu svojih zimskih kolekcija predstave i nekoliko prigodnih Božićnih komada. Ako ga i ne želiš za sebe, ovo je zaista savršen poklon za tvoje prijatelje i dečka(!) koji ga još nema u svojoj kolekciji!

 | Autor: ASOS ASOS S lijeva na desno: ASOS (170 kuna), ASOS (255 kuna)

Photo: miss7

Komentari 0