Life&style

Bi li ga posjetila? Ovaj hotel slavi Božić cijele godine!

Postoji jedno čarobno mjesto gdje se Božić slavi cijele godine - da, dobro si čula, ovaj je hotel 365 dana u godini okupan blagdanskom čarolijom

Ovaj nevjerojatan resort smješten je u američkoj saveznoj državi Tennessee i zaista je posebno mjesto. Hotel The Inn at Christmas Place je cijele godine, bez obzira na mjesec, sezonu ili godišnje doba, uređen u blagdanskom ruhu, a svako jutro je božićno jutro. Smješten je u ulici Christmas Tree Lane, već u predvorju hotela nalazi se veliko ukrašeno božićno drvce iz naših snova, a svake večeri Djed Božićnjak zabavlja goste i njihovu djecu pjesmama i zabavnim programima. 

 | Autor:

Sve sobe i apartmani sadrže zabavne, tematske dekoracije uključujući skulpture sobova, crvenu posteljinu i imele. U sobama se poslužuje bogati "božićni doručak", naravno tematski dekoriran.

 | Autor:

Možeš čak i rezervirati takozvani Santa Suite, odnosno Apartman Djedice, koji je najluksuzniji u cijelom hotelu, a osim super predivnog smještaja - svaki gost će dobiti posebni, personalizirani poklon od Djeda Božićnjaka!

 | Autor:

Hotel je otvoren 2007. godine, kao dodatak tematskom shopping centru u blizini, a ljudi su ga od prvog dana toliko zavoljeli da se boravak na ovom čarobnom mjestu sada mora rezervirati mjesecima unaprijed!

Zanima te koliko košta noćenje? Pa, recimo da ova bajka i nije tako jeftina... Jedna noć za dvoje stoji  tisuća kuna, a noćenje u luksuznom Santa Suiteu stajat će te duplo. 

 | Autor:

Taman smo htjeli reći "Božić može početi", ali u ovom hotelu Božić nikad ni ne prestaje!

Photo: None

Komentari 0