Moda

Tražiš savršenu midi haljinu s printom? Mi smo ih pronašli 15

Ovo je bila godina midi haljina, a jesen neće biti nimalo drugačija po tom pitanju. Ako si u potrazi za jednim savršenom midi modelom, na pravom si mjestu jer imamo ih čak 15.

Midi haljine nikad nisu bile popularnije! Nosile smo ih u proljeće, nosile smo ih ljetos, a apsolutno ih se ne mislimo odreći ni u hladnijim sezonama. Midi haljine su ustvari savršene jer ih možeš nositi u svim dnevnim, ali i večernjim prilikama. Jednako dobro stoje i na tenisice kao i na super seksi salonke, a trenutno smo ludi za kombinacijom midi haljine i visokih čizama. U prijevodu: idu na sve i uz sve! Možda najljepše i naj upečatljivije midi haljine su upravo one s printom pa smo si dale truda i odabrale 15 najboljih komada iz svih naših omiljenih high-street trgovina.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (229 kuna), Stradivarius (199 kuna), H&M (225 kuna), Zara (299 kuna)

Cvijeće više nije rezervirano samo za proljeće, štoviše nose se više nego ikad! Midi haljina cvjetnog printa izgleda apsolutno savršeno u kombinaciji s visokim kožnim čizmama, a odlično izgleda u kombinaciji s dugim kaputom ili balonerom.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (299 kuna), Zara (299 kuna), H&M (299 kuna)

Lepršavi midi modeli uživaju najveću popularnost ove jeseni, a ti svakako možeš odabrati model koji bojama najviše odgovara tvojem ukusu, silu ili postojećoj garderobi. Ne nosi se samo print svijeća na haljinama... Nikako ne smijemo zaboraviti na mega popularni životinjski print koji je već odavno zavladao ulicama modnih metropola.

Možda vas zanima 3 ključna komada koja Franka Batelić ima u ormaru Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango (449 kuna), ASOS (300 kuna), Zara (299 kuna), Mango (349 kuna)

Također, točkice nikada ne izlaze iz mode, a midi haljina ovog printa upravo je savršena za jesenske dane. Umjesto klasične crne s bijelim točkicama, možeš odabrati i haljinu neke upečatljivije boje te se tako dodatno poigrati sa svojim stilom. Osim točkastog i karirani uzorak je jednako trendi i moderan u svako doba godine pa ulaganje u jednu midi haljinu ovog uzorka nikad nije loša ideja!

Možda vas zanima Idealne haljine za jesen - i to sve do 160 kuna! Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (299 kuna), Mango (349 kuna), H&M (299 kuna)

Ako do sada još nisi, vjeruj nam kad ti kažemo da ti hitno u ormaru treba jedan midi model... Zaljubit ćeš se na prvo nošenje!

Photo: miss7/Getty Images

Komentari 0