Moda

Idealne haljine za jesen - i to sve do 160 kuna!

Prijelazno razdoblje u kojem nam je ujutro hladno, a kasnije vruće zadaje nam muku kad je u pitanju odijevanje. Zato mislimo da su haljine idealan izbor

Haljine su uvijek dobar izbor za sve prigode, a vrlo lako se kombiniraju s raznim modnim dodacima i obućom. U njima možeš doslovno biti od jutra pa sve do večeri i uvijek ćeš izgledati prigodno. Odlučile smo pronaći modele haljina u kojima ćeš zablistati ove jeseni, a cijenovno su prihvatljive. 

Jednostavne i jednobojne haljine do ispod koljena su onaj komad s kojim nikad ne možeš pogriješiti. A sigurno ih svaka od nas ima u svom ormaru bar u dvije boje. Idealan su izbor kad ne znaš što obući. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius 149,90kn, Zara 139,90kn, Pull&Bear 119,90kn

Da je karirano IN ove jeseni već i ptice na grani znaju. Slobodno možemo reći da ovaj uzorak polako, ali sigurno postaje vladar sezone. S haljinom ovog uzorka ove sezone nećeš pogriješiti, a izbor je doista velik. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius 99,90kn, Zara 149,90kn, Pull&Bear 149,90kn

Haljine sa životinjskim uzorkom su još jedan od trendova ove jeseni. Duge, midi ili kratke - koji god model izabereš, sigurno ćeš privući poglede. Ako si modno hrabrija možeš kombinirati više uzoraka zajedno, a ako si skeptična haljina će biti pun pogodak.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius 99,90kn, Bershka 139,90kn, Zara 149,90kn

Možda vas zanima Ovi jesenski trendovi puno bolje će pristajati punijim curama Rubrika Moda Moda
Photo: miss7

Komentari 0