Moda

5 komada à la Audrey Hepburn koji su hit ovog ljeta

Bila je i ostala modna ikona, a trendovi koje je nosila 60-ih. i nakon pola stoljeća su na policama trgovina. Zašto ovog ljeta ne bi bila ikona stila poput Audrey

Prelijepa, elegantna, profinjena, uspješna i humanitarna samo su neke od karakteristika koje ju opisuju. Obožavana od publike i kritike, njezini filmovi i uloge i danas se rado citiraju, gotovo kao i stil Audrey Hepburn. Jedna od najljepših žena svijeta, uzorom je odijevanja i današnjih žena. Kad se zbroji njezin ukus i elegancija s činjenicom da se moda uvijek ponavlja, pronašli smo čak sedam komada koje je nosila Audrey Hepburn, a kakvi su danas preplavili naše trgovine. Pretražili smo naše dućane i zaključili da i ti možeš uz malo novca postati baš kao Audrey.

1. Viseće dijamantne naušnice  | Autor: Getty Images Getty Images

Nema sumnje da su se vratile blještave i upečatljive naušnice. Nalazimo ih na policama svih dućana i teško im možemo odoljeti, a ovo je su naša 3 omiljena modela iz Zare po cijeni od 120kn.  | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Sve: Zara (120kn)

2. Šljokičaste haljine

 | Autor: Getty Images Getty Images

Ovog ljeta slijede nova pravila - manje nije više i što sjajnije, to bolje. Šljokice su se vratile i jako smo sretne zbog toga. Audrey je nosila model Paco Rabanne koji potvrđuje sve naše tvrdnje, a ti isfuraj dva Zarina i jedan Bershkin model za 300kn.
 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook Zara (300kn), Zara (300kn), Bershka (300kn)

Možda vas zanima Ove žene su dokaz da se novcem svakako ne kupuje i stil... Rubrika Moda Moda

3. Futurističke naočale

 | Autor: Getty Images Getty Images

Osvajaju svojim upadljivim staklima i jedinstvenim oblicima. Prekrivaju pola lica što znači i posljedice neprospavanih noći i tuluma. Iako su predimenzionirane vrlo su lagane za nošenje. Dizajnirale su ih svjetske zvijezde poput Rihanne i Kylie Jenner, ali ipak ih je prva nosila upravo Audrey. 
 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Retrosuperfuture (179 eura), Bershka (80 kn), Bershka (80 kn)

4. Košulja - haljina

Ovog ljeta ostavi pareo na dnu ormara i za plažu obuci košulju - haljinu. Izgleda super moderno, udobno je, a opet si dotjerana. Odlično će izgledati preko badića uz torbu za plažu, ali i za večernju šetnju rivom uz neke preslatke sandale.

 | Autor: Getty Images Getty Images
 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook Mango (250kn), Zara (300kn), Mango (250kn)

Možda vas zanima Kako svaki dan izgledati šik, prema savjetima Olivije Palermo Rubrika Moda Moda

5. Tailored hlačice

Ovog ljeta posebno se obraća pažnja na kratke hlačice. Dizajneri su se potrudili olakšati odabir hlača u vruće dane ženama, pa su tako vratili tailored hlačice koje je nosila Audrey. Imaju dašak elegancije i zasigurno su bolji odabir od prekratkih traper hlačica.

 | Autor: Getty Images Getty Images
 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook Pull&Bear (120kn), Bershka (120kn), Pull&Bear (100kn)

Photo: Getty Images

Komentari 0