Moda

5 ključnih komada po 149 kuna iz nove H&M kolekcije koji su baza dobrog looka

  • Nova H&M kolekcija odiše prepoznatljivim pečatom - modernošću i minimalizmom
  • Dominiraju bijela boja i zemljani tonovi, a teško je proći i bez animal uzorka
  • Izdvojili smo 5 ključnih komada koje je vrlo lako kombinirati

Proljeće je stiglo u H&M! I doista, umjesto klasičnih cvjetova i pastelnih ili sladolednih boja, iznenadila nas je kolekcija prepuna pješčanih tonova i životinjskog uzorka. Print pitona nosili smo ove zime - zima je na odlasku, ali trend se nastavlja. Nova kolekcija nas je oduševila minimalizmom i lakoćom kombiniranja. Odabrali smo 5 komada do 149 koje ćeš rado nositi jer će činiti bazu tvog looka.

Možda vas zanima Je li stvarno teško raditi s prijateljicom? Rubrika Život Život

Bijele hlače, 149 kn

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Odjevni predmet oko kojeg se godinama lome koplja jer bijela boja često ne laska nogama i stražnjici vratio se na velika vrata. Uske bijele hlače se ponovno nose, a rado ih kombiniramo i sa zemljanim i sa živim bojama.

Piton tunika, 149 kn

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Tunika s uzorkom pitona je zamijenila dosad vrlo popularnu haljinu s uzorkom pitona na vezanje. Ovaj tip tunike može se nositi na gole noge za hrabriji ljetni look, a dobro izgleda i u kombinaciji s hlačama.

Hlače s uzorkom pitona, 149 kn

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ove hlače su dobile nadimak i "vrlo hrabre hlače", jer malo tko ih se usudi nositi. No, bitno je ostatak odjeće prilagoditi boji hlača - sjajno će izgledati u kombinaciji s crnim, bež ili maslinastim ostatkom looka. 

Možda vas zanima Radiš li ovo dok se gledaš u zrcalo? Psihologinja objašnjava koliko samokritičnost može biti opasna i kako je pobijediti Rubrika Život Život

Vesta na vezanje, 149 kn

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Čini se da su i vestice potpale pod trend boho chica. Iznenađujuće dobro izgleda ova jednostavna vestica s vezanjem oko struka, jer odaje dojam ležernosti i poslovnosti u isto vrijeme.

Vestica na kopčanje kratkih rukava, 149 kn

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

E, ovo se zove minimalizam u svom punom sjaju! Doista izgledaju fantastično vestice ovog tipa kopčanja. Mali retro element u vidu ovih gumba sprijeda odaje dojam nostalgičnosti, a kratki rukavi pojačavaju dojam.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0