Moda

5 vrlo svečanih stylinga s džemperom (ružni božićni puloveri su isključeni!)

  • Nakon što se zasitimo ružnih božićnih pulovera možemo krenuti dalje - i razmisliti zašto su komadi od pletiva dobar izbor i za svečane prigode
  • Topli su, udobni, a određeni modeli i/ili određene kombinacije mogu biti vrlo svečani
  • Još nisi sigurna? Pogledaj naših pet prijedloga za elegantne lookove s vunom, i unatoč njoj

Elegancija ne znači da ne smijemo odjenuti džemper, kardigan, prsluk ili išta drugo pleteno. Uostalom, zima je! Ne doduše baš u ovom času, kad je temperatura ludo porasla, ali kalendarski je. A nismo ni svi baš oduševljeni s haljinama i štiklama ili komadima posutim šljokicama i minicama. 

Evo kako složiti "normalni", a opet dovoljno elegantan outfir da se u njemu možeš pojaviti na božićnom ručku jednako kao i na proslavi Nove godine negdje izvan kuće. Vjerujemo da će mnoge dame biti zadovoljne. Posebno one koje gornji dio od vune kane kombinirati s hlačama. No to ne znači da ovu pleteninu ne možeš odjenuti i na suknju ili u obliku haljine. Evo nekoliko ideja...ž

pulover Možda vas zanima Puloveri i košulje s naglašenim rukavima jesenski su hit, donosimo izbor najljepših Rubrika Moda Moda

1. Istobojna kombinacija sa satenskim hlačama

Sve u jednoj boji, može biti jarka poput ove ciklama ružičaste ili diskretna neboja poput crne ili bijele. Sjajne hlače od satena dat će svečani ton koji džemper sam po sebi nema.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LINH NILLER (@linhniller)

2. Neočekivani izrez

Kad razmišljaš o džemperu za neku svečaniju prigodu zaboravi na dolčevita okovratnike i debele džempere. Eleganciju, a i posebnost ćeš postići komadom s neočekivanim izrezom, cut out detaljima, a posebno asimetričnim komadom koji otkriva jedno rame.

3. Inspirirano muškom modom

Vuneni prsluk, košulja, hlače - chic, klasično i što je najvažnije, odlično za sezonu partyja. Iako je sve zakopčano i skriveno ima nešto seksepilno i moćno u muškoj odjeći kad je nosi žena. Također, ovo je sjajan način da se izbjegnu salonke i uskoči u ravne cipele poput mokasina ili oxfordica. 

džemperi od kašmira Možda vas zanima Džemperi od kašmira mekan su i bezvremenski dodatak zimskoj garderobi Rubrika Moda Moda

4. Različite teksture

Miješanje materijala i tekstura uvijek je dobra ideja, a kombinacija šljokica s pleteninom odašilje vrhunsku "sređena sam - nisam sređena" poruku. Ako se osjećaš vrlo raspoloženom za slavljenički look, dodaj kombinaciji torbicu s perjem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasha Mei (@sasha.mei)

5. Mala crna (pletena) haljina

Mala crna haljina uvijek je prikladna za partyje. Ove sezone izaberi model od pletenine, jaaako je udoban. Pleteni crnu haljinu kombiniraj s visokim čizmama i malom torbicom i možeš plesati cijelu noć.

Photo: Instagram@sasha.mei

Komentari 0