Moda

5 boja koje uvijek izgledaju odlično na ženama svjetlijih nijansi kose

  • Neke boje ipak bolje stoje na plavušama nego na brinetama, a ovih 5 će najljepše naglasiti medene tonove u tvojoj kosi
  • Holivudske dame, odnosno njihovi stilisti jako dobro znaju koje
  • Pogledaj kako svjetlokose ljepotice izgledaju još ljepše uz pravu boju odjeće 

Brinete i crnke imaju svoje boje koje ih odmah osvježe, ali iskreno, postoje te neke boje koje ipak malo bolje pristaju plavušama. Neke od naših omiljenih street-style zvijezda i modnih ikona današnjice pravi su dokaz za to. Primjerice, Blake Lively obožava kobalt plavu, bijela izgleda savršeno na Gigi Hadid, a Margot Robbie za crveni tepih obično bira metalik nijanse. U nastavku donosimo 5 boja koje će savršeno pristajati plavim tonovima kose i očiju.

 

Žuta

Gotovo je nevjerojatno koliko žuta boja dobro pristaje plavušama. Čine njihovu kosu i put bajkovito nježnom i elegantnom, a kompletan look bezvremenskim i gotovo savršenim.

 | Autor: miss7 miss7

Klasične metalik nijanse

Nije bitno radi li se o zlatnoj ili srebrnoj, malo sjaja plavušama će nevjerojatno komplementirati. U metalik nijansama plavuše izgledaju kao hollywoodske dive, zbog čega je ovo za njih gotovo uvijek najidealniji izbor boje haljine.

 | Autor: miss7 miss7

Možda vas zanima Savršen spoj! Ovih 5 boja UVIJEK izgledaju genijalno na brinetama Rubrika Moda Moda

 

Kobalt plava

Zbog plave nijanse, plava će se kosa i oči još bolje istaknuti. Kobalt plava izgleda ultra luksuzno na plavušama i to na svemu - od haljina i hlača pa sve do kaputa i košulja. 

 | Autor: miss7 miss7

Nude roza

Ova, sve popularnija "boja donjeg rublja" savršeno pristaje plavušama. Najljepše funkcionira na svili, zbog čega i slavne plavuše jako često biraju upravo slip haljinu nude boje za sve svoje važne događaje. 

 

 | Autor: miss7 miss7

Bijela

Da, da, znamo da bijela tehnički nije boja, ali jednostavno je jedan od najboljih odabira za djevojke plave kose! Plavuše izgledaju nekako čarobno, nježno i anđeoski u bijelim komadima, a paralelno s time jako elegantno i ženstveno. 

 | Autor: miss7 miss7

Možda vas zanima Brinete ili plavuše? Koje se bogatije udaju, koje imaju veći IQ, a koje su su bolje u krevetu Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Zara

Komentari 0