Moda

4 proljetna trenda koje možeš isprobati već ove zime

Zahvaljujući brojnim revijama na kojima su predstavljeni trendovi za toplu sezonu, ništa nas ne može spriječiti da već sada isprobamo neke od trendova koje nam donosi predstojeća sezona

Unatoč tome što vani još uvijek vladaju niske temperature, već sada se radujemo svim novitetima koje sa sobom nosi proljetna garderoba. Nakon viđenih cruise kolekcija brendova, neki trendovi posebno su se istaknuli i najavili vrlo zanimljivo modno proljeće. Srećom po nas, neke od ključnih proljetnih trendova možemo nositi već danas i kombinirati ih s favoritima iz zimskog izdanja našeg ormara. U nastavku otkrij o kojim je komadima riječ:

Možda vas zanima Ovo su 3 načina kako nositi suknju sezone Rubrika Moda Moda

1. Kratki kompleti

Kompleti koji se sastoje od blejzera i šorca ili suknje već su nekoliko sezona popularni u ormarima trendseterica, no najveću popularnost doživjet će tijekom ovoga proljeća. Zbog svog istovremeno formalnog i zabavnog izgleda, kratki komplet nosiv je u različitim prigodama tijekom cijele godine. I dok u toplim mjesecima najbolje pristaje uz kratke topove i sandale, tijekom zimskih mjeseci možeš ih nositi uz grilonke, dolčevite, gležnjače ili visoke čizme. Kombinacija je zaista mnogo!

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

 

2. Resice

Kao veliki proljetni trend dizajneri su na svjetskim tjednima mode najavili i resice. Efektne i upečatljive, resice će ove godine dominirati proljetnim i ljetnim outfitima, a odlična stvar je što ih u svoje outfite možeš uklopiti već ove zime. Haljine s resicama, puloveri ili modni dodaci definitivno su komadi s kojima nećeš pogriješiti. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

3. Neutralni look

Neutralne nijanse zavladat će proljetnim izdanjima, a odličan su izbor i tijekom hladnijih mjeseci. Naime, kod kombiniranja neutralnih nijansi zapravo nema puno mudrosti i nosive su tijekom cijele godine. S cijelom kombinacijom u bijeloj boji sigurno nećeš pogriješiti, a možeš se poigrati i s drugim nježnim bojama, poput svijetlo sive, bež ili nježno ružičaste, koje će se s njom sjajno slagati. 

Možda vas zanima Traperice i pulover: 5 načina da ova kombinacija više nikad ne bude dosadna Rubrika Moda Moda

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima Doviđenja, mom jeans! Ovo je novi najveći traper trend za 2019. Rubrika Moda Moda

4. Miješane boje / "Tie-Dye" trend

Ovaj način bojenja i dekoriranja odjeće ne mora imati psihodelični efekt kao što to mnogi misle. Ovaj legendarni hipijevski uzorak dobio je moderni "update" i prešao s majica za bendove na najrazličitije modne komade, čak i one glamurozne. Najveća popularnost ovog trenda predviđena je za proljetnu sezonu, no to ne znači da ga ne možeš isprobati već danas. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0