Moda

Doviđenja, mom jeans! Ovo je novi najveći traper trend za 2019.

Da nam je netko početkom godine rekao da mom-jeans izlazi iz mode, proglasili bi smo ga ludim. Ali, stvari se očito itekako mijenjaju...

Svi znamo koje su traperice apsolutne vladarice mode. Mom-jeans! I njihove najveće kritičarke i hejterice (bez brige i mi smo bile među njima!) na kraju su pokleknule i uklopile jedan model u svoj stil. Gotovo svaki par traperica, od high-fashiona do high-streeta, danas je istog kroja: blago cropped, ravnih nogavica, u vintage stilu i srednje visokog struka. Ovaj kroj najvjerojatnije nikad neće u potpunosti izaći iz mode jer je zaista bezvremenski i univerzalan, ali modni svijet se očito u 2019. ipak uželio nekih novih traperica - jer je čak i veliki Vogue najavio jedan trend!

 | Autor: Getty Images Getty Images Bootcut je bio glavni model u 90-ima!

U 2019. godini nosit će se puno opušteniji kroj traperica, dugih ravnih ili blago zvonastih nogavica. Pokrit će gležnjeve (za razliku od dosadašnjih modela koji vladaju) i u većini slučajeva čak zahtijevati i neku vrstu potpetice. Ovaj trend je također inspiriran vintage modom, ali i elegantnim trapericama koje su supermodeli tako dobro nosili u 90-ima.

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit Bootcut jeans 

Ovaj se model najčešće naziva bootcut krojem, a obilježavaju ga nešto duže ravne nogavice, visoki struk i klasična plava boja trapera. Ove traperice šire su oko područja bokova i dizajnirane tako da padaju taman preko vrha čizama (od tuda zapravo i nose ime bootcut). 

 | Autor: miss7 miss7 Topshop (399 kuna) i Zara (229 kuna)

Vrijedi napomenuti i da za razliku od dosadašnjih trendi traperica, ovima nije ideja da budu uske uz tijelo. Većina pravih bootcut modela ima u sebi i ponešto elastina, što ih čini jako šik, ali i udobnima. 

 | Autor: Mango outlet Mango outlet 249 kuna

Okej, sviđa nam se ovaj trend i vrijeme je za neku novu jeans generaciju! 

Photo: Instagram @haileybieber
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luka

    Jeste li u financijskoj krizi, tražite novac za pokretanje vlastitog posla ili plaćanje računa ?, PayLATER L oan dobiva sve vrste kredita uz nisku kamatnu stopu od 2% Primajte sada putem e-maila na: ( paylaterloan@zoho.com) ILI WhatsApp ( +19292227518 ).