Moda

3 outfita u kojima niske djevojke izgledaju mnogo više

Isprobala sam stilske trikove uz koje niske djevojke mogu izdužiti figuru. Nekoliko je odjevnih predmeta koji bez greške rade za nas

Visina često zna predstavljati problem u pri izboru outfita, posebno niskim djevojkama koje moraju paziti da ih odjeća i obuća dodatno ne skrati. Salonke u špic, hlače visokog struka i majice s V izrezom samo su neki od komada koje modni stručnjaci savjetuju niskim djevojkama. Osim što dodaju taj željeni centimetar i izdužuju figuru, ovi modeli obuće i odjeće vizualno je i stanjuju. Provjerila sam kako to izgleda u praksi:

1. Hlače visokog struka + nude salonke u špic + V izrez

Visoki struk i salonke u špic glavni su aduti za postizanje dugih nogu. Hlače visokog struka jedan su od bezvremenskih komada koji pristaje svima, naglašava obline i vizualno produžuje noge. Upravo zato trebao bi se naći u baš svakom ženskom ormaru. Najbolji efekt za izduživanje figure postići ćeš ako ih iskombiniraš uz nude salonke u špic i majicu ili košulju s V izrezom. Odjeća s V izrezom suzit će vrat i čeljust, a obrnuti trokut prebaciti pozornost na struk i optički izdužiti tijelo.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Hlače (Tally Weijl - 149,90 kn); top (Pull & Bear - 139,90 kn); cipele (Mass - 259,00 kn)

2. Kratka suknja visokog struka + sandale u nude nijansi + V izrez

Osim što nikada ne izlaze iz mode i laskaju figuri, suknje visokog struka jedan su od onih komada za kojima uvijek možeš posegnuti kako bi vizualno izdužila svoju figuru. Isto pravilo kao i za hlače vrijedi i ovdje - kombiniraj je uz majicu ili košulju s V izrezom. Kad je obuća u pitanju, ne moraš nužno nositi salonke. Međutim, pri odabiru definitivno biraj obuću s potpeticama koje su odličan saveznik niskih djevojaka i izbjegavaj onu koja ima puno remenčića jer oni vizualno skraćuju noge. Odličan izbor su jednostavne sandale u nude nijansi. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Majica (Bershka - 39,90 kn); suknja (Mango - 249,90 kn); cipele (Mass - 319,20 kn); torba (Mango - 449,90 kn); remen (Benetton - 99,50 kn); marama (New Yorker - 29,90 kn)

Možda vas zanima 10 modnih problema s kojima se bore niske cure Rubrika Moda Moda

3. Haljina istaknutog struka i V izreza + sandale u nude nijansi

Zbog svoje jednostavnosti i lakoće kombiniranja, haljine su jedan od omiljenih odjevnih komada svake žene. Najbolji izbor za niske djevojke su ravni modeli s V izrezom i naglašenim strukom koji vizualno izdužuje noge. U tom slučaju odlično će ti poslužiti tanki remen. Svoju haljinu kombiniraj uz gore spomenutu obuću i provjereno nećeš pogriješiti!

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Haljina (Stradivarius - 79,90 kn); cipele (Mass - 319,20 kn); remen (Benetton - 99,50 kn)

Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0