Moda

10 modnih problema s kojima se bore niske cure

Jer kad imaš 160 centimetara (i manje!) znaš da postoje stvari koje ti jednostavno neće stajati kako god da (se) okreneš...

Svaka visina i građa tijela imaju svoje prednosti, ali i mane. I dok se visoke cure muče s pronalaskom nogavica dovoljno dugih tako da ne izgledaju kao da su u hlačama iz trećeg osnovne, niže djevojke muče neke sasvim druge stvari. Ako si viša od 170, ovi su ti problemi nepoznanica, ali sve druge će nas apsolutno razumjeti!

Dugi rukavi su ti noćna mora

Uvijek su ti predugi pa izgledaš kao mala djevojčica. Ako ih zasukaš, još je gore. 

Kombinezon je no-no

Ne da su ti nogavice UVIJEK preduge, nego je i međunožje na krivom mjestu, a da i ne spominjemo činjenicu da toliko vizualno skraćuju noge da na kraju izgledaš kao jedan od Snjeguljičinih patuljaka. Super.

Možda vas zanima Ovo su top modni trendovi za 2018., potvrdio Pinterest! Rubrika Moda Moda

...a ista stvar vrijedi i za trapez hlače!

Pronaći trapezice koje savršeno pristaju niskim curama ravno je čudu. Još uvijek ne znamo rješenje ovog problema, a ako ga ti imaš - podijeli ga ODMAH!

Već znaš da moraš prekrojavati nove stvari

Nova haljina/hlače/traperice/suknja gotovo uvijek zahtijevaju skraćivanje ili sužavanje. Biti niska dolazi s cijenom, a ona je nešto viša za tebe nego za ostale očito...

MORAŠ nositi štikle kad ideš van

Pa da nisi u štiklama konobar nema šanse da te vidi za šankom, a svoj gin-tonic bi dobila na proljeće. Nažalost, niske cure se najčešće bore sa žuljevima, ali zato uvijek imaju najveću kolekciju cipela!

Možda vas zanima 7 savjeta kako nositi više boje ako je 90% tvojeg ormara CRNO Rubrika Moda Moda

Cropped hlače ti zadaju probleme

Crop? Koji crop? Meni su taman.

Bilo što oversized na tebi izgleda smiješno

Oversized trend nije nešto što niske cure rado nose. Ono što izgleda super stajliš na visokim curama, na nama nižima izgleda kao skica iz karikature. Ju-pi.

Pronaći čizme koje ti stoje je još jedan izazov

Gležnjače dolaze do zglobova i odrežu te na ružnom mjestu, one do koljena ti pak dolaze do bedra. O onima preko koljena nećemo ni pričati. Pronaći dobre čizme je izazov s kojim se vodi vječna borba!

Možda vas zanima 10 genijalnih novih komada za koje nećeš vjerovati da su iz H&M-a Rubrika Moda Moda

Sve hulahopke su ti uvijek preduge

Ili ih moraš tri puta preklopiti na struku ili ti stopala plivaju u nogavicama. Kad ćemo dobiti petite najlonke, KAD?

Zaboravi na online shopping!

Jer je razlika između tebe i modela na slici minimalno 20 centimetara i nema šanse da procijeniš kako bi tebi nešto stajalo. Šmrc!

Photo: Instagram @kourtneykardash

Komentari 0