Moda

3 looka koja možeš isfurati na ljetnom vjenčanju

Biranje haljine za vjenčanje nije stresno samo mladenki, nego i njezinim gošćama. U nastavku ti donosimo nekoliko ideja za ljetni look, ovisno o tvom stilu

Odabir odjevne kombinacije za nečije vjenčanje često može predstavljati veliki izazov. Prilikom traženja savršenog outfita moraš imati na umu da odabereš nešto što neće zasjeniti mladenku, ali to ne znači da se pritom ne možeš poigrati različitim kombinacijama u kojima ćeš svakako biti primijećena. Premda se crna uvijek čini kao siguran i dobar izbor, bilo bi poželjno da je zaboraviš, barem u ovim ljetnim mjesecima i poigraš se bojama, ali i materijalima. No, pripazi da u tome ne pretjeraš i da ne postigneš kontra učinak - da sve oči budu uprte u tebe jer si sva "too much". Informiraj se o kakvome vjenčanju je riječ, vanjskome ili unutarnjem, jesu li mladenci odredili temu vjenčanja, slijedi naše upute i zablistaj!

1. Glamurozni look

Zablistaj poput filmske dive u metalik haljini. Uz nju odaberi i metalizirane detalje - malu "clutch" torbicu i sandale u istoj boji. I zapamti - glamurozni izgled postići ćeš samo na visokim petama!

Savjet plus: Cijeli styling obogati nježnim valovima u kosi i crvenim ružem. 

Možda vas zanima 5 make up pravila za idealan svadbeni look Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Haljina: Zara (299,90 kn),Cipele: Straivarius (199,90 kn), Torba: Zara (349,90 kn), Naušnice: Mango (79,90 kn)

2. Romantični look

Čipka je uvijek dobra ideja i nikada nećeš pogriješiti ako je izabereš za vjenčanje. Ona svakom stylingu daje dašak romantike i nježnosti i već je dugi niz godina omiljeni izbor ženama za svečane događaje. Plus, ovogodišnji ljetni hit je lila boja pa je ova haljinica boje lila pun pogodak!

Savjet plus: Uz ovu kombinaciju odaberi prozračan i nježan make-up, a kosu pokupi u razbarušenu punđu. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Haljina: H&M (519,99 kn), Cipele: Zara (349,90 kn), Naušnice: Mango (79,90 kn), Torba: Asos (166,65 kn)

3. Upečatljivi look

Modna pravila u posljednje vrijeme mijenjaju se i "ruše" nevjerojatnom brzinom, a jedno je njih svakako je i kombinacija crvene i ružičaste. Ta se "zabranjena" kombinacija pokazala kao pun pogodak i jako je chic, posebice kada je riječ o ljetnim stylinzima. Zato, želiš li se istaknuti među gomilom uzvanika, ovo je pravi izbor! 
Savjet plus: Ovom looku daj pečat visokim repom i nude make-upom. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Bodi: Bershka (169,90 kn), Suknja: Mango (349,90 kn), Cipele: Bershka (229,90 kn), Naušnice: Bershka (69,90 kn)

Možda vas zanima Što ne smiješ odjenuti na tuđe vjenčanje Rubrika Moda Moda

Tri stvari na koje moraš pripaziti:

1. Bijela boja je zabranjena

Ta boja rezervirana je za mladenku. Čak i ako ona nema bijelu vjenčanicu, nije poželjno da se gošće pojave u bijelom izdanju. Osim ako to nije želja mladenaca.

2. Prekratko nije poželjno

Iz poštovanja prema paru koji sklapa brak, nemoj doći neprimjereno odjevena. Imaj na umu da vjenčanje nije  obični večernji izlazak. I u ovim slučaju vrijedi da je iznimka samo ako je to želja mladenaca, odnosno ako je tematika vjenčanja disco party

3. Lokacija i tematika vjenčanja

Ako je vjenčanje, primjerice, na plaži, svečana haljina nikako nije dobar izbor. Informiraj se ranije i saznaj kakva će biti tema vjenčanja i gdje će se održati. 

Photo: Instagram

Komentari 0